Moda

Da li biste vi smeli ovo da obujete? Ana Bekuta na udaru kritika zbog patika koje nosi, a tek da vidite kako ih je uklopila (FOTO)

Stil Ane Bekute menja se u skladu sa modnim trendovima

Da li biste vi smeli ovo da obujete? Ana Bekuta na udaru kritika zbog patika koje nosi, a tek da vidite kako ih je uklopila (FOTO)

Kada je stil Ane Bekute u pitanju modni stručnjaci donedavno su se mogli složiti da pevačica pri odevanju bira prave komade i retko kada greši. Gotovo uvek, još od samih estradnih početaka, na Ani su se mogle videti brendirane modne kombinacije, pravilno usklađenje, koje pored toga što su bile skupocene, na najbolji mogući način su u prvi plan isticale kvalitete umetnice.

Pročitajte: Mokasine Ane Bekute u jarkoj boji morate da nabavite: Da li biste se usudili da ih kombinujete sa ovakvom haljinom kao ona? (FOTO)

Ata Images

 

 

 

Nije se mnogo Ana u tom smislu promenila, ipak činjenica je da je ona dosta svoj stil korigovala. Iz uskih haljina i predivnih kompleta, nakon smrti emotivnog partnera, političara Milutina Mrkonjića, uskočila je u široke tunike i haljine, a potpetice zamenila ravnom obućom.

Pročitajte: DEČKO Ane Bekute više nije tajna: Pogledajte prvu fotografiju zgodnog, dugokosog Dalibora koji je osvojio pevačicu! Srce ne bira! (FOTO)

Ata Images

 

 

 

Stil Ane Bekute već godinu, dve dana podrazumevaju i patike. Nekada su to obične, ravne poput starki, nekada savitljive i udobne za trčanje, a nekada šarene, sa velikim džonom i vrlo nezgodne za uklapanje.

Pročitajte: Unuka Ane Bekute objavila NAJLEPŠE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana, baka konačno ima razlog za osmeh i sreću (FOTO)

Ata Images

 

 

Upravo takav jedan par obula je Ana za snimanje emisije "Zvezde Granda" zbog čega je dospela u prvi plan, fotoreportera. Nije problem u patikama, već u činjenici da ih je Bekuta obula uz elegantniju kombinaciju.

Pročitajte: Da li se ovako oblači žena u šezdesetim? Ana Bekuta novim stajlingom izazvala haos na Instagramu, da li biste vi nosili ovo na glavi? (FOTO)

Ata Images

 

 

Brojne različite komentare pevačica je izazvala. Neki su njenu smelost pohvalili, ipak čini se da je bilo više onih koji nisu videli sklad u njenoj odevnoj kombinaciji.

Pročitajte: Umrla majka Ane Bekute, pevačica se oprostila potresnom porukom: Mila moja, nisam više ničije dete VIDEO

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading