Moda

U Srbiji odelo, u inostranstvu može i SUKNJA: Pogledajte fotke premijerke Ane Brnabić sa prijema u Londonu, kako joj lepo stoji! (FOTO)

Stil Ane Brnabić oduševio

U Srbiji odelo, u inostranstvu može i SUKNJA: Pogledajte fotke premijerke Ane Brnabić sa prijema u Londonu, kako joj lepo stoji! (FOTO)

Stil Ane Brnabić oduševio

Anu Brnabić navikli smo u različitim odelima na formalnim događajima, i premijerka Srbije retko kada odstupa od svog već prepoznaljivog stila.

Boško Karanović

 

Ono što se razlikovalo u njenom poslednjem javnom nastupu je boja sakoa, na koju se Ana retko kad odlučuje, a svi se slažu da joj odlično stoji.

Pročitajte: Svi smo godinama čekali da je vidimo u HALJINI - Pogledajte fotografije Ane Brnabić sa prijema u Hrvatskoj



Ana Brnabić imala je mnogo obaveza ovog vikenda, i provela ga je u sastancima sa predstavnicima vlade Velike Britanije u Londonu.

 

 

 

Iako se i ovog puta opredelila za odelo, strukiranim sakoom nežne boje razbila je autfit koji bi bez ovog daška boje izgledao monotono.

Pročitajte: Toliko su svi dugo čekali da je vide u suknji - Pogledajte fotografije Ane Brnabić sa proslave državnog praznika Japana



Premijerka Srbije ponela je sako puder roze boje, koji je bio apsolutno komplementaran njenom tenu.

Profimedia

 

Uz sako, Brnabić se odlučila za jednostavne teget pantalone kako bi gornji deo odela mogao dodatno da dođe do izražaja.

Pročitajte: Porodična fotografija premijerke Brnabić sa zimovanja - Mali Igor je presrećan na skijanju, a tek da vidite Aninu partnerku Milicu

 

Teška cipela metalne šnale pravi je izbor za ovo izdanje, jer omogućuje pravi balans između moćnog i nežnog izgleda.

 

Iako bi mnogi rekli da će za ovako bitan prijem u Britaniji odstupiti od svog tradicionalnog stila i obući nešto drugačije i ženstvenije, to se nije dogodilo i mnogi se slažu da joj ovaj "fazon" možda i najbolje stoji. 

Komentari (0)

Loading