Moda

Haljina Nataše Ninković savršeno skriva višak kilograma, idealna za letnje vrućine: Ovaj komad morate nabaviti već sutra (FOTO)

Haljina Nataše Ninković izdvojila se na sinoćnom otvaranju Belgrade River festa

Haljina Nataše Ninković savršeno skriva višak kilograma, idealna za letnje vrućine: Ovaj komad morate nabaviti već sutra (FOTO)

Boško Karanović

Modni izbori Nataše Ninković oduvek su nekako umetnički, svedeni ali obavezno s temom. Zbog umeća da odabere adekvatnu odevnu kombinaciju za sve prilike glumica je često od strane modnih stručnjaka svrstana u najinteresantnije odevene, a razlog da se ona ponovo nađe na listi najbolje obučenih je sinoćna, prekrasna teget haljina Nataše Ninković.

Pročitajte: Svi su se gurkali laktovima i ogovarali ih: Nataša Ninković se pojavila sa mužem na premijeri, pogledajte samo kako su se obukli (FOTO)

U odevnoj kombinaciji specifičnog kroja dramska umetnica prodefilovala je crvenim tepihom Belgrade River festa. Otvaranju su prisustvovale brojne njene kolege i koleginice, ipak čini se da se iz više razloga ona izdvojila.

Boško Karanović

 

Haljina Nataše Ninković, od svi koje su se mogle videti na red carpetu primećena je, između ostalog, zbog svetlucavih cirkona nežno poređanih oko diskretnog V izreza, ali i belih traka koje su vešto ubačene na dugačke rukave i donji deo kreacije.

Pročitajte: Ko je muškarac koga poznata glumica voli 25 godina

U visokom struku stoji tanki kajiš, poput učkura kojim je dramska umetnica istakla struk, a razlog zbog kog su čitave večeri neprekidno svi govorili o njenom izgledu su i kožne crne papuče i mini tašna, koju je ona nosila u ruci.

Boško Karanović

 

Neosporno je da Ninkovićeva ume da se obuče i sredi, a nije tajna da voli da čuje komplimente na račun svog izdanja.

Komentari (0)

Loading