Moda

Letnja haljina Nine Badrić sužava struk, pokriva višak na stomaku: Prelepa i lagana, odmah ćete poželeti da je kupite (FOTO)

Letnja haljina Nine Badrić san je snova

Letnja haljina Nine Badrić sužava struk, pokriva višak na stomaku: Prelepa i lagana, odmah ćete poželeti da je kupite (FOTO)

Jelena Balić

Letnja haljina Nine Badrić učiniće da izgledate atraktivno.

Nina Badrić, pevačica moćnog vokala,od samog početka karijere redovno je na listama najbolje obučenih žena na našim prostorima, a ni ovog leta ona ne prestaje da nas oduševljava fantastičnim modnim izborima

Instagram

 

 

Nevezano da li je reč o scencskim izdanjima, onim za gostovanja u emisijama, "red carpet" ili pak svakodnevnim kombinacijama, gotovo svaki njen outfit nailazi na pohvalne komentare.

Pročitajte: LJUBAV Nine Badrić je OVAJ POZNATI I ZGODNI GLUMAC - Došlo je vreme i za njenu sreću, objavila i prvu zajedničku fotografiju

I pre nekoliko dana ona je svojom odevnom kombinacijom, veoma atraktivnom i smelom, oduševila kako modne stručnjake tako i dame kojima je ona modni uzor,  pa je i letnja haljina Nine Badrić tema o kojoj ne prestaje da se priča.

Nikad lepša i zavodljivija ona je ostavila jak utisak kada se pojavila na Banja Luka Festu, a njena lepršava kombinacija privukla je posebnu pažnju i svi se slažu da je odličan izbor za ovakav jedan događaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nina je ponela svilenu mini haljinu u boho stilu koju su krasili dugi puf-rukavi i visoka kragna koja odaje vizuelni utisak jaknice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Kopčanje poput magije transformiše stajling, te letnja haljina Nine Badrić modnog brenda Zimmermann, kada je zakopčana naginje ka ležernom stilu, dok otkopčana daje dozu elegancije i seksipila.

Indir Merdanović

 

 

Atraktivne nijanse narandžaste i bele pun su pogodak za ove tople dane i posebno idu uz preplanuli ten koji donosi leto.

Fotografija koju je sa svojim pratiocima Nina podelila na Instagramu, prikupila je mnoštvo lepih komentara i lajkova i svi su složni u mišljenju da izgleda kao avion.

Komentari (0)

Loading