Celebrity News

LJUBAV Nine Badrić je OVAJ POZNATI I ZGODNI GLUMAC: Došlo je vreme i za njenu sreću, objavila i prvu zajedničku fotografiju

Ljubavni život Nine Badrić uvek je interesantna tema u medijima

LJUBAV Nine Badrić je OVAJ POZNATI I ZGODNI GLUMAC: Došlo je vreme i za njenu sreću, objavila i prvu zajedničku fotografiju

Jelena Balić

Nakon razvoda od Bernarda Krasnića hrvatska pop diva odlučila je da svoju privatnost vešto skriva, te se na temu ljubavni život Nine Badrić u javnosti već duže vreme samo nagađa. Iako je na Instagramu veoma aktivna, bilo da je na privatnom odmoru, poslovnom putu ili celebrity događaju pevačica na profilu objavljuje uglavnom solo fotografije, što je još jedan razlog više za izuzetno medijsko interesovanje o njenom emotivnom statusu.

Pročitajte: Zasijao verenički prsten na ruci Nine Badrić - Vreme je za LEPE VESTI, pevačica sve potvrdila fotogafijom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

U više navrata Nina je povezivana sa moćnim muškarcima iz različitih branši, biznismenima, političarima, sportistima i muzičarima, što ona nikada nije niti potvrdila niti demantovala, a do danas je ostala nepoznanica da li u životu pevačice postoji neko ko je osvojio njeno srce i sa kim daleko od medijske pažnje uživa.

Upravo iz tog razloga, najnovija njena objava na kojoj je u zagrljaju posebnog muškarca, izazvala je pravu buru na društvenim mrežama i lavinu komentara njenih pratioca kojima je po svemu sudeći ovim probudila maštu da razviju nove priče i spekulacije da li je ljubavni život Nine Badrić u međuvremenu osvežen.

Pročitajte: Želja za usvajanjem deteta nikada je nije napustila! U dom Nine Badrić stigao dečak predivnog imena(FOTO)

Instagram

 

Iako je evidentno da Nina blista i odaje utisak srećne, zaljubljene i ispunjene žene, oni upućeniji znaju da je fotka sa Enisom Bešlagićem nastala davnih dana, a da je Nina samo kao lepu uspomenu istu podelila i na svom profilu.

Pročitajte: Dugo ih je skrivao od očiju javnosti - Enis Bešlagić konačno pokazao suprugu i ćerku, svi komentarišu jedno (FOTO)

Instagram

 

Ninu i Enisa, naime, veže dugogodišnje prijateljstvo, a pevačica je bliska i sa glumčevom suprugom Sabinom, ali i ćerkom Asjom, za koju je jednom prilikom otkrila da joj je pre desetak godina čak pravila društvo na jednoj bini u Sarajevu.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Najpre mi je ukrala mikrofon, a onda i srce - napisala je Nina jednom prilikom uz zajedničku fotografiju sa Enesovom naslednicom, te je jasno da nema mesta pričama na konto emocija, osim naravno prijateljskih, između pevačice i glumca.

Kako izgleda bivši suprug Nine Badrić možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading