Celebrity News

Jelena Karleuša i Duško Tošić uhvaćeni na splavu! Zagrljeni i zaljubljeni, pogledajte fotografiju koja je u sekundi obišla Internet (FOTO)

Jelena Karleuša i Duško Tošić brak još uvek nisu zvanično okončali

Jelena Karleuša i Duško Tošić uhvaćeni na splavu! Zagrljeni i zaljubljeni, pogledajte fotografiju koja je u sekundi obišla Internet (FOTO)

Šta se sve poslednjih godinu, dve nije pisalo o Jeleni i Dušku. Mediji i javnost prebrojavali su im imovinu, odmeravali skandale i izjave, bavili se njihovim svađama, pod lupom posmatrali svaki njihov korak i čekali razvod do kog još uvek nije došlo. Jelena Karleuša i Duško Tošić brak nisu okončali iako su svojevremeno javnost obavestili da su povodom tog pitanja angažovali advokate.

Pročitajte: Karleušina torba sa Story Celebrities Only powered by Somersby žurke na naslovnoj strani prestižnog magazina (FOTO)

Zbog ćerki Nike i Atine, oni su navodno promenili mišljenje i odlučili da spuste loptu. Iako njih dvoje o tome ne govore, priča se da i dalje žive zajedno.

Instagram

 

Jelena, kao dete razvedenih roditelja, svesna je da raspad porodice izuzetno negativno može da utiče na odgoj njenih ćerki, zbog čega sve čini kako bi to izbegla.

Pročitajte: Detaljan cenovnik i brendovi: Šta je to Karleuša nosila na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki (FOTO)

Pre samo par godina pevačica i sportista živeli su svoju bajku koja je počela davne 2006. godine. Za ljubav Jelene Karleuše i Duška Tošića, tada mladog reprezentativca Srbije i fudbalera francuskog Sošoa, doznalo se u avgustu 2006. godine, kada je obelodanjeno da su srećno zaljubljeni.

Instagram

 

Uslikani su tada u zajedničkom večernjem izlasku povodom njenog rođendana, a način na koji su razmenjivali nežnosti ukazivao je na to da je veza ozbiljna.

Pročitajte: Srce Duška Tošića pred 15. godišnjicu braka reklo svoje, Jelena u suzama FOTO

Jelena Karleuša i Duško Tošić brak su sklopili godinu i po kasnije na prelepoj ceremoniji na bazenu, a ubrzo su postali i roditelji dve ćerke. Reč je o drugom braku pevačice, prethodno ona je na ludi kamen stala sa Bojanom Karićem.

Instagram

 

 

Zoran Buđić

 

Komentari (0)

Loading