Moda

Kupaći Lene Kovačević drugačiji je od svega što ste videli na plažama: Konačno se i ona skinula, komentari su HAOS (FOTO)

Izgled Lene Kovačević nema manu

Kupaći Lene Kovačević drugačiji je od svega što ste videli na plažama: Konačno se i ona skinula, komentari su HAOS (FOTO)

Izgled Lene Kovačević u kupaćem goruća je tema medija.

Luka Šarac

 

Već tri nedelje Lena Kovčević sa suprugom Veljkom Brčinom i sinovima Teodorom i Vukom je na moru.

Pročitajte: Ovo je prava ISTINA o estetskim operacijama Lene Kovačević! Jedna objava na Instagramu pokazuje šta je sve na sebi promenila (FOTO)

Za razliku od brojnih njenih kolega, ćerka dramaturga Dušana Kovačevića odlučila je da vrele dane iskoristi za odmor, ne za rad, a u to ime iznajmila je jedrilicu kojom krstari morskim plavetnilom i koristi sve njene pogodnosti, prevashodno privatnost koja joj je na brodu omogućena.

Pevačica se sa porodicom opustila, bez osvrta na radoznale fotoreportere, koji vrlo često umeju da uslikaju ono što ne bi smeli.

Instagram

 

Na jedrilici ona je upućena jedino na članove svoje porodice, a u želji da napravi uspemene kojih će se sećati sama je juče priredila nekoliko fotografija, koje je danas vrlo oprezno i stidljivo podelila sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Sada je jasno šta je sve OPERISALA: Pogledajte fotografiju Lene Kovačević iz školskih dana koja govori više od 1000 reči

Slikala se pop zvezde u kupaćem kostimu crne boje sa šarama i teksas šorcu istovetne nijanse, a upravo ova slika među prvima završila je na njenom profilu i izazvala buru komentara. 

Instagram

 

 

Za izgled Lene Kovačević njeni fanovi imali su samo reči hvale, a zašto i ne bi kada pevačica izrazito vodi računa o svom zdravlju i lepoti. Neguje se kako spolja tako i iznutra.

Komentari (2)

Loading