Moda

Devojke su potpuno poludele za sandalama koje je Ana Sević nosila na Darkovoj svadbi: Evo gde ih možete pronaći za 9000 dinara (FOTO)

Bivša žena Darka Lazića bila je dragi gost na pevačevoj svadbi

Devojke su potpuno poludele za sandalama koje je Ana Sević nosila na Darkovoj svadbi: Evo gde ih možete pronaći za 9000 dinara (FOTO)

Ata Images

Na iznenađenje mnogih koji su mislili da nekadašnji bračni partneri nisu u dobrim odnosima, bivša supruga Darka Lazića takođe popularna muzička zvezda Ana Sević, pojavila se juče na njegovom svadbenom veselju i mnoge ostavila bez teksta.

- Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu - rekla je Ana koja je u pratnji muža Danijela došla da uveliča slavlje Darka i njegove izabranice Katarine.

Ata Images

 

 

- Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo - otkrila je pevačica šta je bivšem mužu poželela.

Ata Images

 

 

Bivša supruga Darka Lazića na gala svadbi od čak 500 zvanica, upriličenoj u jednom luksuznom restoranu bila je među najprimećenijim gostima, a pripadnici sedme sile kada su je ugledali pohrlili su da iz nje izvuku još neki interesantan komentar i što više je fotografišu budući da je njen dolazak bio prava senzacija.

Pročitajte: Malena Lorena Lazić glavna zvezda na svadbi svog oca Darka - Jedan pogled je dovoljan da shvatite da li liči na majku Anu (FOTO)

Rado je Ana pozirala okupljenim reporterima ne skidajući osmeh sa lica, a svojim odabranim stajlingom ona je privukla veliku pažnju i prikupila mnoštvo komplimenata na račun linije.

Ata Images

 

 

Za ovu posebnu priliku bivša žena Darka Lazića, sada gospođa Nedeljković odabrala je atraktivnu crnu mini haljinu sa golim ramenima i izrazitim dekolteom, a u fokus je svakako dospeo njen izbor obuće, sandale na vrtoglavo visoke potpetice koje je Ana odlično uklopila uz torbu.

Pročitajte: Svaka žena može pozavideti - Cipele Ane Sević želećete odmah da ponesete, a od cene torbe će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Da svi gledaju u njene izvajane noge znatno su doprinele efektne sandale sa srebrnim detaljima koje su pravi izbor za ovako svečane događaje, a budući da su devojke za istima potpuno poludele, mi smo se raspitali i saznali gde ih možete nabaviti.

Ata Images

 

 

Ako vam se dopadaju sandale koje je zanosna pevačica ponela, možete ih pronaći u "Fashion&friends" radnjama, po pristojnoj ceni od 9000 dinara.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading