Lifestyle

Medvedić Lino u poseti redakcijama: Novine iz Podravke – Lino lada kremasti namaz sa povećanim procentom lešnika

Medvedić Lino u poseti redakcijama: Novine iz Podravke – Lino lada kremasti namaz sa povećanim procentom lešnika

Sa željom da svojim prijateljima, koji su je pratili kroz veliki broj aktivnosti godinama unazad, ulepša i zasladi dan, kompanija Podravka Srbija je posetila medijske redakcije sa sedištem u Beogradu i tom prilikom im je kao poslasticu pripremila palačinke sa Lino ladom. Medvedić Lino je lično doneo palačinke sa Lino ladom koja od nedavno ima unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika.

Predstavnici medija nisu krili iznenađenje, kao i pozitivne reakcije, jer ipak palačinke na našem podneblju predstavljaju jednu od omiljenih poslastica, a jednoglasno su se složili i oko toga da je povećan procenat lešnika učinio da je Lino lada sada postala premium namaz.

Kompanija Podravka ima 35 godina dugu tradiciju proizvodnje visokokvalitetnih slatkih kremnih namaza. Kroz decenije proizvodnje razvijali su se novi ukusi i usavršavale postojeće recepture. Danas Lino lada asortiman ima najveći broj ukusa kremnih namaza na srpskom tržištu, a od nedavno i unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika. Na tržištu Srbije u ponudi su Lino lada nougat (koja sada ima čak 13% lešnika), Lino lada duo (sačak 10% lešnika), Lino lada milk (koja ima veliki procenat mleka - 18%i 9%najfinijih prženih lešnika) i Lino lada kokos (veličanstveno iskustvo za sve ljubitelje kokosa).

Svi namazi iz Lino lada asortimana su prava poslastica na kriški hleba, u palačinkama, odličan su sastojak za kolače i torte, kao dodatak sladoledu, ali statistika kaže da se Lino lada najbolje jede krišom na kašičicu.

Lino lada nougat

Nova receptura Lino lada nougat namaza uključuje čak 13% lešnika, a uz savršenu kombinaciju sa visokokvalitetnim kakaom rezultat je ukus kome niko ne može odeleti! Lešnici su odličan izvor minerala i vitamina, a kakao je izvor magnezijuma i antioksidansa.

Lino lada duo

Lino lada duo je nastala od isključivo prirodnih sastojaka; mleka, kakaa i najfinijih prženih lešnika kojih sadrži čak 10%. Ovaj dvobojni kremni namaz je pravi izbor za one koji preferiraju kombinaciju oba ukusa, čokoladnog i mlečnog.

Lino lada milk

Za svoj neodoljiv ukus i teksturu Lino lada milk duguje velikom procentom mleka u svom sastavu (18%) i najfinijim prženim lešnicima (9%). Kalcijum iz mleka neophodan je našem organizmu za izgradnju kostiju i zuba.

Lino lada kokos

Još jedna novina kada je reč o Podravka kremnim namazima. Lino lada kokos, namaz koji su zavoleli potrošači u celoj Adria regiji. Kokos definitivno nije sam "zalutao" u namaz, već je upravo tu za one koji ne mogu da mu odole i za sve one koji vole da isprobavaju nove ukuse. Puno mleka uz dodatak kvalitetnih lešnika i kokosovog brašna čine neodoljivom ovu kremastu kombinaciju.

Svi namazi iz Lino lada asortimana su prava poslastica na kriški hleba, u palačinkama, odličan su sastojak za kolače i torte, kao dodatak sladoledu, ali statistika kaže da se Lino lada najbolje jede krišom na kašičicu 