Lifestyle

Novi nivo premijum pogodnosti – na vašem dlanu: Nove usluge PressReader i Digital Bodygard za Mastercard Premium korisnike

Svi tražimo načine kako da sebi uštedimo vreme i pojednostavimo obaveze i aktivnosti, a to posebno dolazi do izražaja onda kada putujemo i kada su nam na umu samo odmor i opuštanje.

Novi nivo premijum pogodnosti – na vašem dlanu: Nove usluge PressReader i Digital Bodygard za Mastercard Premium korisnike

Kako bi zadovoljila upravo takve potrebe svojih korisnika, kompanija Mastercard predstavila je dve potpuno nove usluge na našim prostorima – PressReader i Digital Bodyguard, digitalne servise koje vas vode na novi nivo premijum pogodnosti i koji će sigurno dodati neprocenjivi element uživanja u vašu svakodnevicu.

PressReader je najlakše opisati kao globalni digitalni kiosk koji na jednom mestu nudi hiljade međunarodnih i domaćih izdanja iz svih oblasti interesovanja, na preko 60 jezika i iz 127 zemalja sveta. Zamislite da svakog meseca iz tog kioska možete da izaberete 15 potpuno besplatnih magazina i to u isto vreme kada ta izdanja stignu na kioske. Zamislite da među prvima saznate ko je gde i ko je s kim viđen iz svetskog džet seta ili da dobijete informaciju gde je atraktivno uložiti novac a da se višestruko vrati. Preuzimanjem PressReader aplikacije na svojim pametnim telefonima, tabletima ili laptopovima imate pravovremeni i ekonomičan pristup svetu vesti, zabave ili opuštanja, što će se pokazati naročito korisnim prilikom putovanja jer će kilogrami papira biti zamenjeni samo jednom aplikacijom na vašem omiljenom uređaju.

Usluga Digital Bodyguard je usredsređena na fizičku sigurnost i bezbednost korisnika i  pruža vam pristup relevantnim, primenljivim i pravovremenim informacijama o različitim rizicima, uz odgovarajuće savete u realnom vremenu o tome kako da ih izbegnete, ma gde se nalazili, kod kuće ili u inostranstvu.

Promo

 

Obe usluge su vam potpuno besplatno na raspolaganju do 30. juna 2022. godine, a jedini uslov koji treba da ispunite je da ste korisnik neke od Mastercard Premium – Platinum, World Elite ili World Business - kartica izdatih u Srbiji.

Uvođenjem novih pogodnosti dopunjen je spektar usluga povezanih sa putovanjima koji su na raspolaganju  korisnicima Mastercard Premium kartica iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a koji uključuje besplatan pristup poslovnim salonima na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču, jedan dan besplatnog parkinga i prolazak kroz brzu traku za kontrolu pasoša na Aerodromu u Beogradu.

Otkrijte novi svet pun mogućnosti koje vam nudi vaša Mastercard Premium platna kartica. 

Za više informacija o uslugama PressReader i Digital Bodyguard, posetite www.mastercard.rs.

Komentari (0)

Loading