Promo

Specijalna edicija BIP piva sa likovima Zvezdinih fudbalera

Specijalna edicija BIP piva sa likovima Zvezdinih fudbalera

&nSpecijalno izdanje BIP piva sa likovima prvotimaca Fudbalskog kluba Crvena zvezda pojaviće se u trgovinama i ugostiteljskim objektima širom Srbije. Kuriozitet je da će se na bocama BIP piva pojaviti likovi čak 24 fudbalera Crvene zvezde, u okviru kampanje koja predstavlja omaž fudbalerima, navijačima i klubu Crvena zvezda.

Kompanija M6 koja je nedavno obnovila proizvodnju BIP piva potpisala je i sponzorski ugovor sa FK Crvena zvezda, a pored toga 1 dinar od svake prodate flaše BIP piva ide direktno u budžet FK Crvena zvezda.

- Specijalna serija BIP piva slavi fudbal i jedan od najvećih evropskih klubova. I kroz ovu neuobičajenu akcijuzapočinjemo novu priču jednog od simbola nekih starih vremena – BIP piva. Tradicija, bogata istorija i mnogo emocija – zajednički su i za ovaj brend i za Crvenu zvezdu – kaže direktor kompanije M6 Eden Srbija, Aleksandar Popovski dodajući da je ta činjenica laskava i obavezujuća zbog čega je BIP danas vrhunsko pivo u čiju je proizvodnju uključeno puno ljubavi i znanja.