Celebrity News

Lusi Lu otvorila dušu: Bila sam previše naivna

02/08/2020

Lusi Lu otvorila dušu: Bila sam previše naivna

story

Američka glumica Lusi Lu (51), koju pamtimo po ulogama u seriji “Ali Mekbil” i filmovima “Čarlijevi anđeli”, čini se kao da ne stari. Iako je kročila u šestu deceniju života, izgleda kao ona ista devojka koja se davnih dana u borbi za ostvarenje svojih snova iz Kvinsa preselila u Los Anđeles.

Mada se njen izgled nije mnogo promenio, čini se da karakter jeste. Holivudska "džepna Venera", koja je prošle godine dobila zvezdu na Bulevaru slavnih i time postala druga Amerikanka azijskog porekla sa ovim priznanjem, s godinama je sve otvorenija za javnost.

Glumica Lusi Lu: Bila sam “crna ovca” Holivuda

U jednom od nedavnih intervjua prvi put je govorila o predsrasudama s kojima se zbog svog porekla suočavala na početku karijere.

– Mislim da sam bila previše naivna, nisam imala predstavu protiv čega ću se boriti. Za razliku od moje prijateljice koja je imala i do desetak audicija dnevno, mene su zvali na svega tri mesečno. Tada sam shvatila da će ova profesija za mene biti limitirajuća. Ipak, posrećilo mi se s nekoliko angažmana.

Nekada mi, doduše, nije bilo jasno šta radim tu, ali davala sam svoj maksimum. Kada ste već “crna ovca” industrije, ne možete mnogo toga da izgubite – iskreno je ispričala Lusi, a potom priznala da ju je tih dana dodatno deprimiralo to što agenti s kojima je radila nisu verovali u nju.

– Svi su želeli da im budem zlatna koka s vremena na vreme, ali ne i da mi se u potpunosti posvete. Od početka sam se susretala s komentarima: ”Ne znam šta bih s tobom” ili “U Holivudu neće biti mnogo posla za tebe”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lucy Liu (@lucyliu) дана 23. Мај 2019. у 12:04 PDT

Negativni komentari, kao i kastinzi za osrednje projekte, uticali su na Lusino samopouzdanje. Stalno je preispitivala svoju odluku da sve napusti i posveti se glumi, zbog čega dugi niz godina nije govorila sa ocem.

– Da bi podigao sestru, brata i mene, tata je, sa svojom diplomom inženjera, jedno vreme radio kao prodavac olovaka s digitalnim satom, a kako ne bih doživela njegovu sudbinu, bilo mu je važno da se bavim profesijom od koje ću moći lepo i sigurno da živim.

Da bih zadovoljila njegovu želju, završila sam studije na Univerzitetu u Mičigenu, međutim, na poslednjoj godini shvatila sam da je gluma moj poziv i počela tajno da posećujem kastinge – kazala je glumica koja je tih dana, kako ne bi propustila nijednu audiciju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lucy Liu (@lucyliu) дана 19. Сеп 2019. у 9:40 PDT

Često je boravila kod brata Aleksa u Njujorku, a budući da mu je stan bio vrlo mali, neretko je spavala na podu. Posle dužeg vremena odlučila je da sve prizna ocu i preseli se za Los Anđeles.

– Nije želeo ni da me sasluša do kraja, ušli smo u raspravu, koja je ozbiljno poljuljala naš odnos. Međutim, što sam bivala starija, sve više sam shvatala njegovu reakciju.

Ipak, zadatak svakog roditelja je da od deteta napravi čoveka sposobnog da brine o sebi kada on nije tu. Svim snagama sam se trudila da mu dokažem da ja to i s glumom mogu – rekla je ona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lucy Liu (@lucyliu) дана 6. Авг 2017. у 7:17 PDT


Lusi je s vremenom postala planetarno slavna i angažovana u svom poslu, ipak pre par godina, kada je odlučila da putem surogat-majke dobije sina Rokvela Lojda, suočila se s novim talasom predrasuda.

– Primetila sam da projekti do mene sve ređe dolaze i u razgovoru sa agentom shvatila sam da je to zato što se televizija i film i dalje oslanjaju na tradicionalnu porodicu.

Bilo je dosta ružnih komentara, a ja ni danas nikako ne mogu da shvatim kako beba bilo kome može da smeta – zapitala se Luova.

Komentari (0)

Loading