Celebrity News

Nakon duge borbe sa bolešću: Preminuo glumac Feđa Stojanović

Preminuo Feđa Stojanović u 73. godini, naš poznati pozorišni, televizijski i filmski glumac, prvak pozorišta Atelje 212.

Nakon duge borbe sa bolešću: Preminuo glumac Feđa Stojanović

Feđa Stojanović je izgubio bitku za život nakon duge i teške bolesti.

Ostavio je neizbrisiv trag na sceni. Feđa Stojanović je glumio u mnogim čuvenim serijama i filmovima, poput "Ravne gore", "Mog rođaka sa sela", "Istina i laži", "Porodičnog blaga", "Male noćne muzike" i drugih.

Feđa je krajem prošle godine imao ozbiljnu operaciju nakon koje se uspešno opravio, kako je saznao "Blic".

Dobro se osećao posle intervencije i nije bilo nikakvih komplikacija sa njegovim zdravstvenim stanjem, bez obzira na to što je operacija bila rizična, i da je tada u jeku bila pandemija koronavirusa.

- Nisam baš hteo da se širi ta informacija, ali kad me tako lepo pitate, onda ću tako lepo i odgovoriti. Krajem 2020. godine operisao sam tumor na bubregu i jedan bubreg mi je odstranjen. Oporavljam se sa nadom da to sada neće da se proširi. Živim normalno i trudim se da se odmorim i ne uzbuđujem. Da mi nisu rekli da mi je odstranjen bubreg, ne bih ni znao - rekao je Feđa kroz osmeh tada za medije.

Veliki broj javnih ličnosti oprostilo se od velikog glumca putem društvenih mreža. Smrt dragog kolege posebno je pogodila Slobodu Mićalović.

Na svom "Instagramu" je napisala stihove: - Stavi me na dlan, pomiluj na tren, čitav jedan dan, bićes zaljubljen.
Reci bilo što, tvoje snove snim, moje nema ko, među najboljim. Putuj dobri Feđa, mirno...

Komentari (0)

Loading