Celebrity News

ŠOKANTNA TAJNA! Da li ste znali da Hilari Klinton ima sklonost ka lepšem polu, a ljubavnica joj je bila ONA (FOTO)

Hilari Klinton više od tri decenije je na američkoj javnoj sceni, a uprkos medijskim reflektorima koji su uporno uprti u nju za većinu je još uvek ostala velika zagonetka.

ŠOKANTNA TAJNA! Da li ste znali da Hilari Klinton ima sklonost ka lepšem polu, a ljubavnica joj je bila ONA (FOTO)

Nekadašnja državna sekretarka SAD, koja je svojevremeno proglašena i za najcenjeniju damu Amerike, bavi se humanitarnim radom i između ostalog zalaže se za prava na abortus i brak istopolnih parova, uspela je da sakrije veliku tajnu, a tiče se njene seksulanosti ili bolje rečeno eksperimentisanja tokom mlađih dana. Ovu grandioznu tajnu supruge bivšeg predsednika Amerike Bila Klintona, koja će za mnoge biti pozitivno iznenađenje, za neke i razočarenje, otkrila je multimedijalna umetnica i kantautorka Joko Ono.

Pročitajte: Hilari Klinton: Nesuđena predsednica otišla u glumice (foto)

Supruga pokojnog Džona Lenona otkrila je da je, dok je još bila u braku sa slavnim muzičarem, imala aferu sa Hilari.

- Upoznale smo se u Njujorku tokom demonstracija protiv rata u Vijetnamu. Postale smo veoma intimne jer delimo iste vrednosti o seksualnoj jednakosti i borbi protiv muške dominacije i patrijarhata u društvu. Imale smo kratku romansu u vreme dok sam živela sa Džonom na Menhetnu a Hilari studirala na Jejlu, ali smo vremenom izgubile kontakt – rekla je Joko, čime je svetsku javnost ostavila u šoku.

Pročitajte: Da li biste ih prepoznali: Hilari i Bil Klinton kao sav normalan svet prošetali plažom (foto)

 

Komentari (0)

Loading