Celebrity News

Đole joj je posle razvoda ostavio ovu vilu u Beogradu: Pogledajte gde živi Slađa Delibašić, LUKSUZ ĆE VAS IZNENADITI (FOTO)

Dom Slađane Delibašić oaza je mira u kojem pevačica živi sa ćerkama

Đole joj je posle razvoda ostavio ovu vilu u Beogradu: Pogledajte gde živi Slađa Delibašić, LUKSUZ ĆE VAS IZNENADITI (FOTO)

Velelepna vila na Lekinom brdu od 250 kvadrata pre nešto više od dve decenije postala je dom Slađane Delibašić i njenih ćerki Silvije i Marinele. Nakon što se od Đoleta razvela pevačica je stvari spakovala i otišla iz kuće, ali nakon zakonske podele imovine u nju se 2004. godine vratila. Nju i još dve nekretnine u dvorištu, muzički par zajedno je sazidao od prvog zarađenog novca sa nastupa 1987. godine, čega se Slađa još uvek sa setom priseća.
- Bila sam u šestom mesecu trudnoće kada smo se doselili u ovaj kraj, novac koji smo zajedno zaradili uložili smo u sređivanje ovog doma, a deo sredstava pozajmio nam je i moj tata. Uređivali smo sprat po sprat, a Đole mi je dozvolio da u potpunosti sama odredim raspored prostorija i do detalja uredim njihov enterijer. Zbog toga što smo mukotrpno zaradili novac od kojeg smo sazidali kuću, oduvek smo znali da cenimo trud i uživamo u malom raju koji smo stvorili - ispričala je za Story svojevremeno ona.

Pročitajte: Brena, Popović, Rokvići, komšiluk iz snova: Evo gde je Ilda Šaulić oformila dom! Sve odiše harmonijom i toplinom (FOTO)

Luka Šarac

 

Za razliku od bivšeg supruga koji povremeno navraća u kuću do njene i ne voli promene, Slađa tvrdi da spada u red onih koji stalno nešto u enterijeru koriguju.

- Volim da ulažem u svoju oazu, zbog čega sam svojim ćerkama i sebi priuštila saunu, džakuzi i teretanu kako bismo uživale.

Pročitajte: Nakon razvoda preselila se sa Zvezdare na Vračar: Zavirite u novi dom Anđelke Prpić blizu Hrama Svetog Save ( FOTO)

Luka Šarac

 

Budući da često menja i nameštaj, stari poklanja bliskim prijateljima i rođacima.

- Kuhinju iz Eurosalona, koja je stara oko dve decenije, nedavno sam prefarbala u belo, kao i trpezarijski
sto koji je nekada bio zelene nijanse. Zbog toga što je stalno renoviram, uvek deluje kao da je nova. Inače, prizemljem dominira bela boja, a nedavno sam kupila iste nijanse kožnu garnituru za sedenje za salon, dok je druga dnevna soba na spratu u tamnijim bojama. Ona je nekada bila okupana u crvenu, potom sam za nju odabrala žutoplavu kombinaciju, da bih na kraju došla do vizuelnog rešenja kojim dominiraju pastelnozelene nijanse zidova i bordo garnitura.

Pročitajte: Samo za "Story": Milica Milša i Žarko Jokanović otvaraju vrata svog doma na Voždovcu

Luka Šarac

 

Sve sobe imaju bračne krevete koje je izradio Slađin poznanik Josi, inače pevačica tvrdi da ima običaj da kupuje po salonima širom sveta.

- Nedavno sam iz Sarajeva naručila krevet sa baldahinima veličine dva sa dva metra. U mom domu nema nepotrebnih stvari jer ne volim sitnice koje zauzimaju mnogo mesta. Zato nema komoda i polica, a prilikom biranja nameštaja brinula sam i o tome da čišćenje kuće bude što jednostavnije. Lično uživam
u sređivanju svih 250 kvadrata svog doma.

Pročitajte: Kao u bajci: Pogledajte kako su Petar Benčina i Tamara Dragičević dekorisali dom za praznike (FOTO)

Luka Šarac

 

Dom Slađane Delibašić uređen je u skladu sa afinitetima pevačice, koja najviše vremena provodi u dvorištu i teretani, a posle treninga voli da se opusti u đakuziju.

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading