Celebrity News

I dalje je dama bez premca: Mirjana Joković nam se ponovo vratila u Srbiju, pogledajte kako danas izgleda i zbog koga je došla (FOTO)

Povratak Mirjane Joković mnogi su priželjkivali

I dalje je dama bez premca: Mirjana Joković nam se ponovo vratila u Srbiju, pogledajte kako danas izgleda i zbog koga je došla (FOTO)

Okončano je snimanje filma "Živi i zdravi", zbog kojeg je čitava glumačka ekipa čak 33 dana boravila u Herceg Novom. Uz Gorana Bogdana i Tihanu Lazović koji su poneli glavne uloge pred kamere je nakon dugog niza godina ponovo stala i MIrjana Joković, dramska umetnica koja je u jeku najveće popularnosti kupila kartu u jednom pravcu i odselila se u Ameriku.

Pročitajte: SVAKO NA SVOJU STRANU: OVA fotografija govori sve o odnosu Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković

Maja Medić/Printscreen

 

Tamo je glumila, malo i predavala na fakultetu, ipak odlučila je da se vrati, a na to ju je navela ni manje ni više nego opet gluma, ista ona koja ju je put Holivuda davnih dana odvela. Povratak Mirjane Joković dočekan je sa velikom radošću što od strane reditelja, koji naprosto sa njom obožavaju da rade, nekima je ona čak i muza, što od kolega koji je vrlo cene i poštuju njen talenat, što od srpske publike, koja dugo posle Mirjane nije dobila glumicu takvog kapaciteta.

Pročitajte: Nisam otišla zato što ga nisam volela: Mirjana Joković nestala je na vrhuncu slave, evo kako danas izgleda (foto)

Maja Medić/Printscreen

 

Povratak Mirjane Joković na domaću glumačku scenu dogodio se na velika vrata, a kroz film reditelja Ivana Marinovića. U pitanju je živopisna mediteranska komedija koja prati uzbudljive događaje neposredno pred i tokom svadbe.

Pročitajte: Ko te grli kad nisam tu? Nevaljala devojka Baneta Trifunovića u zagrljaju drugog, FOTOGRAFIJA NE LAŽE

Maja Medić/Printscreen

 

Zaplet počinje kada buntovna mlada, dva dana pred venčanje odluči da odustane od udaje, međutim mladoženjin otac ne dozvoljava da se otkaže. Veliko slavlje pretvara se u „farsu“ sa nizom neočekivanih obrta. Uzbudljiva situacija začinjena je naoružanjem i dinamitom, baš kako tradicija i običaji tog kraja nalažu.

Pročitajte: Ni Jovani se ne sviđa: Goran Bogdan uzeo mašinicu i ošišao se do glave, da li vam je i dalje frajer? (FOTO)

Maja Medić/Printscreen

 

Mladinu majku tumači ni manje ni više do Mira, koja je za medije priznala da ju je humor podstakao da prihvati ovu ulogu i tako se vrati srpskoj glumi.

- Volim dosta da se smejem ali se ne smejem lako. Volim životni humor koji ima veze sa prepoznavanjem istine. Kada sam pročitala scenario za film "Živi i zdravi", bio je prisutan ne samo jedan dublji smeh, već se osećala ogromna ljubav prema ljudima o kojima Ivan govori, prema mentalitetu koji je toliko tačan da je univerzalan. To je za mene postao izazov – kako napraviti ovu priču bogatom, blesavom i drugačijom od drugih, a da se provuče jedna crta ozbiljnosti u vezi životnih dilema sa kojima se likovi u ovoj priči susreću - kazala je dramska umetnica, koja u šestoj deceniji fantastično izgleda, što su mnogi komentarisali, a ni glumački nije posustala, naprotiv radom u Americi nadogradila se i postala još bolja, ako je to bilo uopšte moguće.

Maja Medić/Printscreen

 

Maja Medić/Printscreen

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading