Celebrity News

Sada je ožalošćen, a evo kako ju je tretirao dok su bili u braku: Isplivali detalji odnosa Donalda Trampa i tragično preminule Ivane

Smrt Ivane Tramp ražalostila je čitav svet

Sada je ožalošćen, a evo kako ju je tretirao dok su bili u braku: Isplivali detalji odnosa Donalda Trampa i tragično preminule Ivane

Iznenadna smrt Ivane Tramp koja je nastupila u nenoj 73. godini šokirala je svetsku javnost. Bivša supruga Donalda Trampa preminula je nakon što je bez svesti pronađena u dnu stepenica njene kuće u Njujorku.

Bivši američki predsednik Donald Tramp od svoje prve supruge javno se oprostio putem društvene mreže Truth Social emotivnim rečima:

Pročitajte: Pravo lice Trampove mezimice: Ivanka prezire siromašne

Printscreen, Instagram printscreen

 

- Veoma sam tuža što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih je mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku. Bila je divna, lepa i neverovatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život. Ponos i radost bili su joj troje dece, Donald mlađiIvanka i Erik. Bila je ponosna na njih, kao što smo svi mi bili ponosni na nju. Počivaj u miru Ivana!

Ljubavna priča Donalda i Ivane Tramp počela je kao u mnogim holivudskim filmovima. Ona je u restoranu s društvom pokušavala pronaći slobodan sto, ali su njena lepota i privlačnost privukle Donalda koji se zatekao u istom restoranu te je odlučio Ivani i društvu obezbediti sto.

Pročitajte: KONAČNO fotografija: Melanija i Donald Tramp viđeni u javnosti posle 6 meseci, OVO je dokaz kakav je zaista njihov brak

Printscreen, Instagram printscreen

 

Bilo je to 1976. godine kada je Ivana iz tadašnje Čehoslovačke stigla u Ameriku i dok je istraživala Njujork s prijateljima, jedna od prvih osoba koju je upoznala bio je upravo Tramp.

– Nakon što nam je pomogao da pronađemo slobodan sto, pridružio nam se. U jednom trenutku samo je ustao i otišao, a pre toga je platio račun poput pravog džentlmena. Kada sam izašla iz restorana, Donald je čekao u limuzini, pa me je odvezao kući – govorila je Ivana jednom prilikom o početku njihove romanse.

Venčali su se 1977. godine, a iste im se godine rodio i sin Donald Tramp Jr., dve godine kasnije dobili su Ivanku, a 1984. godine i treće dete, sina Erika. Osamdesetih godina zajedno su gradili Trampovo poslovno carstvo i Ivana je aktivno učestvovala u uređivanju enterijera Trampovih hotela i kockarnica. Donald je imao poverenja u njen ukus i poslovne odluke.

Pročitajte: Bivša supruga Donalda Trampa oplelela po Melaniji - Nisam sigurna da je dorasla ulozi prve dame

Tokom petnaestogodišnjeg braka nije joj bio veran i ona je to slutila, ali nije htela da prizna samoj sebi sve do susreta s glumicom Marlom Mejpls.

– Videla sam da mi prilazi neka lepa plavuša. Rekla mi je: "Ja sam Marla i volim tvog muža. Voliš li ga ti?". "Naravno da ga volim", odgovorila sam, zapanjena njenom drskošću. Ipak, u tom trenutku znala sam da je moj brak gotov – prisetila se Ivana trenutka u kojem je shvatila da mora zatražiti razvod.

Mediji su pomno pratili sve detalje ove brakorazvodne parnice tokom koje je Ivana iznela i optužbu da ju je Donald silovao, a kasnije, kada se kandidovao za predsednika, optužbe je javno povukla.

Predbračni ugovor koji je potpisala nije joj osigurao mnogo toga, ali na kraju, posle razvoda nije ostala siromašna. "New York Times" je te 1992. godine preneo kako je Ivana nakon razvoda dobila od Trampa 14 miliona dolara, velelepnu vilu u Connecticutu, stan u zgradi Trump Plaza na Menhetnu i pravo na korišćenje rezidencije Mar-a-Lago u Floridi jedan mesec u godini. Takođe je dobila i starateljstvo nad decom i mesečnu alimentaciju u iznosu od 650 hiljada dolara godišnje.

Komentari (0)

Loading