Celebrity News

Tragedija jedne devojčice! Mama ubijena, otac u zatvoru: Evo ko će se brinuti o maloj Jani Marjanović

Ćerka Jelene i Zorana Marjanovića doživela strašnu sudbinu

Tragedija jedne devojčice! Mama ubijena, otac u zatvoru: Evo ko će se brinuti o maloj Jani Marjanović

Zoran Marjanović optužen je danas za ubistvo svoje supruge Jelene, koje se dogodilo 2. 4. 2016. godine. Srbija je bila podeljena na one koje su verovali da je muzičar kriv, ili nevin, a sada je ujedinjena u brizi za malu Janu

Ćerka Jelene i Zorana Marjanovića, mala Jana Marjanović, koja danas ima 11 godina, doživela je strašnu sudbinu. Nakon što je šest godina odrastala bez majke, danas je saznala da je njen otac osuđen na 40 godina zatvora.

Pročitajte: Ko je sumnjao? Zoran Marjanović KRIV za UBISTVO supruge Jelene, iz sudnice ide u zatvor! Evo koliko godina je dobio

Ataimages

 

Kako su bake i deke preminule, mnogi se pitaju ko će sada brinuti o maloletnoj devojčici.

Što se bližih srodnika, koji bi preuzeli odgovornost i odgajali je, tiče, ćerka Jelene i Zorana Marijanovića ima strica i strinu, Zoranovog brata Miloša i njegovu suprugu Milicu Marjanović. Takođe, Jana ima i polubrata iz prvog braka Zorana Marjanovića, Uroša.

Mala Jana bila je i svedok tokom suđenja, a svom ocu 2018. godine, kada je imala svega 7, dala je alibi istakavši da je sama shvatila da neki ljudi lažno optužuju njenog oca da je ubio mamu.

Komentari (0)

Loading