Celebrity News

Muž Sofije Rajović je takav dasa... Pogledajte ekskluzivne fotografije sa medenog meseca srećnog bračnog para

Muž Sofije Rajović insistira na tajanstvenosti

Muž Sofije Rajović je takav dasa... Pogledajte ekskluzivne fotografije sa medenog meseca srećnog bračnog para

Tek što je stala na ludi kamen Sofija Rajović dala je intervju za magazin Story u kom je, između ostalog, istakla da na medeni mesec ove godine sa suprugom neće ići, ali da budući da su neke druge stvari oboje postavili kao prioritet ne pate zbog toga, naprotiv potpuno su fokusirani na ostvarenje postavljenih ciljeva. Muž Sofije Rajović i njegovi profesionalni izazovi u najvećoj meri bili su povod da glumica pre par meseci ovako nešto izjavi, a po svemu sudeći novopečeni bračni par odluku na ovu temu je ipak promenio.

Pročitajte:KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Udala se Sofija Rajović, u venčanici izgleda kao princeza! Pogledajte prve fotografije

Instagram

 

Naime, dramska umetnica već nekoliko dana sa pratiocima na "Instagramu" deli fotografije sa neverovatne egzotične destinacije, plaže, đakuzi, spavaću sobu, kupatilo, koje obiluje istovremeno jednostavnošću i raskošem.

Pročitajte: Više nije ista žena: Sofija Rajović odlučila da promeni lični opis posle udaje, da li ćete je prepoznati? (FOTO)

Instagram

 

Muž Sofije Rajović, koji inače nastoji da bude tajanstven i ne voli da se fotografiše, ispunio je želju glumici da je za medeni mesec povede na omiljenu lokaciju, gde nisu odabrali da odsednu u hotelu sa pet zvezdica, već sojenicama od bambusa na samoj plaži.

Pročitajte: Toliko se trudila da ga sakrije: Pogledajte ko je i KAKO IZGLEDA muž Sofije Rajović (FOTO)

Instagram

 

Rajovićeva i njen izabranik uživaju u posebnoj ponudi jela i pića, prirodi kakva se viđa samo u romantičnim filmovima, noćnom kupanju, plovidbi brodovima, a posebno vole što su smešteni gotovo na samom moru te ujutru prvo što čuju su talasi.

Pročitajte:Život sa insulinskom rezistencijom traži velika odricanja: Sofija Rajović podelila recept za zdravu i ukusnu poslasticu

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading