Celebrity News

Jelena Đoković se snimala u kupatilu: Ovde se kupaju Đokovići, da li je pokazala previše? (VIDEO)

Supruga Novaka Đokovića ovih dana privlači veliku pažnju javnosti

Jelena Đoković se snimala u kupatilu: Ovde se kupaju Đokovići, da li je pokazala previše? (VIDEO)

Supruga Novaka Đokovića, Jelena proteklog vikenda posetila je Ljubljanu gde je održano predavanje "Podrška, a ne savršenstvo", svetskog stručnjaka za roditeljstvo dr. Šefali Cabari. Koncept svesnog roditeljstva, koji i u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković predstavlja vodeći svetski stručnjak za roditeljstvo, klinička psihološkinja i autorka bestselera Njujork Tajmsa, započeo je u Ljubljani, a ove nedelje nastaviće se i u Zagrebu i Beogradu.

Pročitajte: Već dugo se borim… Jelena Đoković prvi put JAVNO odgovorila nakon Novakove izjave da je KRAJ (FOTO)

Instagram printscreen

 

Jelena Đoković koja se veoma posvećeno bavi ovim veoma važnim i suštinskim pitanjima, na društvenoj mreži "Instagram" podelila je impresije sa pomenutog događaja, a svoje pratioce pustila je da zavire i malo dublje u njenu privatnost.

Naime, video koji je Jelena okačila otkriva šta je sve radila tokom boravka u Ljubljani, a između ostalog možemo je videti kako se snima u kupatilu bez trunke šminke, a potom i dok se prepušta veštim rukama frizera i make up stručnjaka.

Pročitajte: Govorila je da nije više rob modnih trendova, kad ono…Zavirite u garderober Jelene Đoković, nema čega nema (FOTO)

 

 

- Prepuni utisaka smo svi nakon večerašnjeg dogadjaja! Predivno veče roditelja, edukatora i budućih roditelja i fantastična, energična Dr Šefali koja je na najlepši mogući način približila svesno roditeljstvo publici. Poruke zahvalnosti i dalje pristižu. Radujemo se da proširimo naš projekat "Podrška, ne perfekcija" - napisala je Jelena ispod objave.

Kako su protekle pripreme pred ovo bitno predavanje, supruga Novaka Đokovića nije se libila da pokaže javno te je pobrala brojne pohvale i pozitivne reakcije, a osim velike podrške koja pristiže povodom njenog angažovanja, mnogi su joj poručili da i bez šminke izgleda prelepo.

 

Komentari (1)

Loading
Mika Sredojević

02:56 26.09.2022

Предлажем Јелену Ђоковић за будућег премијера Србији. Кад сјаше Курта да узјаши Мурта. Што више се трпа (купује публицитет) све је "популарнија."