Celebrity News

Neka te svaka na mene podseća: Nenad Pagonis na crvenom tepihu pokazao NOVU DEVOJKU, pogledajte koliko liči na bivšu ženu (FOTO)

Nova devojka Nenada Pagonisa više nije tajna

Neka te svaka na mene podseća: Nenad Pagonis na crvenom tepihu pokazao NOVU DEVOJKU, pogledajte koliko liči na bivšu ženu (FOTO)

Da je nova devojka Nenada Pagonisa ušetala u život boksera niko nije znao. Po svemu sudeći atraktivna plavuša tiho i s puno takta osvojila je srce sportiste koji iza sebe ima buran razvod sa Majom Brukner, te mu se ne može ni zameriti što o novoj ljubavi nije želeo odmah javno da govori.

Pročitajte: Potresna ispovest Nenada Pagonisa: Kada sam ćerku prvi put video na intenzivnoj, u meni se sve slomilo!

Jakov Simovic

 

Zaljubljeni par već neko vreme je u skladnoj emotivnoj vezi, a da koračaju ozbiljnim stazama ka još ozbiljnijem zajedničkom cilju ili možda matičaru i olataru svedoči to što su zajedno posetili jedan javni događaj juče. Bokser i njegova prelepa izabranica po prvi put u javnosti pojavili su se divno modno usklađeni a crvenim tepihom prošetali su nasmejani i vrlo energično.

Pročitajte: Odnosi posle razvoda KATASTROFALNI: Nenad Pagonis javno prozvao suprugu da zapostavlja decu (FOTO)

Jakov Simovic

 

Po svemu sudeći nova devojka Nenada Pagonica unela je posebnu radost u život boksera, koji vrlo svesno i odlučno prati njenu energiju koja je predivna. Prisutni nisu mogli da odole šarmu Pagonisove izabranice čije se ime još ne zna, isto tako nisu mogli da se otmu utisku da po mnogo čemu, najpre po dužini i boji kose ona podseća na Maju.

Jakov Simovic

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading