Celebrity News

Čim su otišli kilogrami, STIGAO FRAJER: Bojana Stamenov svima pokazala KOGA VOLI, bez zadrške prvi put u javnosti (FOTO)

Dečko Bojane Stamenov u žiži je medijskog interesovanja

Čim su otišli kilogrami, STIGAO FRAJER: Bojana Stamenov svima pokazala KOGA VOLI, bez zadrške prvi put u javnosti (FOTO)

Emotivni život Bojane Stamenov nikada nije bio u fokusu javnost, iz prostog razloga jer pevačica koja poseduje anđeoski glas i talenat, na tu temu nikada nije govorila niti je davala povoda da se makar pomisli da je zaljubljena i da uopšte postoji neko ko se oslovljava kao dečko Bojane Stamenov.

Pročitajte: Fotografija Bojane Stamenov ponovo šokirala sve: Bila se osušila, a sada... (FOTO)

Jakov Simović

 

Pitanja poput da li je i sa kim započela romansu nisu se postavljala sve do sinoć kada je pop zvezda crvenim tepihom prošetala ruku po ruku sa markantnim muškarcem. Nova stesana figura i osmeh od uva do uva govorio je više od reči i najpre to da je Bojana presrećna što upravo njega ima pokraj sebe.

Pročitajte: Trljaćete oči! Nakon što je skinula 75 kilograma Bojana Stamenov se skinula u kupaći! Pogledajte fotku sa plaže

Dragan Muljan

 

 

U razgovoru za medije ona međutim nije želela da prizna da joj je pomenuti mladić emotivni izabranik, naprotiv istakla je kako joj se čini da sada kada je smršala ima manje udvarača. Pevačica je čak pozvala mladiće da se osmele i priđu joj, a njenim obožavaocima nije preostalo ništa drugo do da se nadaju da će uskoro jedan baš ovakav momak sa kojim se pojavila na događaju uskoro postati dečko Bojane Stamenov.

Dragan Muljan

 

 

Komentari (1)

Loading
Mira

00:03 06.11.2022

I dalje je predebela,haljina katastrofa!A na ovom momku se vidi da bi najradije pobegao