Celebrity News

Dom Mie Borisavljević je san svake domaćice i majke: Da li biste vi baš ovako opremili dečiju sobu? (FOTO)

Dom Mie Borisavljević san je svake domaćice

Dom Mie Borisavljević je san svake domaćice i majke: Da li biste vi baš ovako opremili dečiju sobu? (FOTO)

Prostrana nekretnina, urađena po principu open concepta, sa detaljima sive, bež i boje drveta je dom Mie Borisavljević. Stan, koji je na društvene mreže pevačice dospeo sasvim slučajno kroz porodične fotografije,ona i njen izabranik Bojan Grujić pazarili su još u toku zabavljanja, ali kako je Mia ubrzo ostala u drugom stanju jednom, pa drugi put odlučili su da tu i ostanu.  

Pročitajte: GODINU DANA NAKON ROĐENJA DRUGE ĆERKE: Najlepše vesti stižu iz doma Mie Borisavljević, svi plaču od sreće!

Instagram

 

Po onome što se moglo naslutiti na osnovu slika estradne umetnice reklo bi se da je dom Mie Borisavljević dugo i iscrpno uređivan, da je s puno ukusa dekorisan, te da su za njegovo opremanje korišćeni iskjučivo skupoceni, kvalitetni materijali i detalji.

Pročitajte: Vreme za sagorevanje kalorija: Uz OVE savete Mie Borisavljević izgubićete sav višak koji ste tokom praznika nabacili

Instagram

 

 

Kuhinja, koju samo jedan šank razdvaja od dnevnog boravka, u boji je drveta sa crnim detaljima i tehnikom.

Pročitajte: To je muž! Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe (foto)

Instagram

 

 

Dnevna soba s druge strane pretežno je u sivim tonovima. Naime, kauč je sivi, pa i zidovi sa kojih visi veliki plazma televizor, dok su po hrastovom parketu posuti dečiji mekani tepisi za igru.

Pročitajte: Ema i Tea želele su da se mama preziva isto kao tata: Foto album sa venčanja Mije Borisavljević i Bojana Grujića (foto)

 

Instagram

 

Instagram

 

Dobrim delom dom Mie Borisavljević prilagođen je njenim dvema naslednicama, a njihova soba san je svake mamine i tatine princeze. 

 

 

Komentari (0)

Loading