Celebrity News

Treća sreća je tu! Petar Benčina potvrdio najlepše vesti, suze radosnice same teku, Tamara sija od radosti (FOTO)

Sin i ćerka Petra Benčine imaju novi razlog za slavlje

Treća sreća je tu! Petar Benčina potvrdio najlepše vesti, suze radosnice same teku, Tamara sija od radosti (FOTO)

Najveća radost sin i ćerka Petra Benčine glumcu su i njegovoj izabranici Tamari Dragićević. Od momenta kada su došli na svet centar su svakog njihovog zbivanja i najveći blagoslov. Mnogo puta do sada glumački par isticao je da su Staša i Lazar došli spontano, neočekivano, ali baš na vreme i kada je trebalo, te da na njima neće stati, tačnije da bi voleli da imaju veliku porodicu, iz kakve oboje potiču.

Pročitajte: Svekar i svekrva Tamare Dragičević fotografijom pokazali sve! Kakvi su ovo odnosi u porodici

Instagram

 

Mada se po medijima dosta poslednjih godina pisalo da je Tamara ponovo u drugom stanju, te da im se porodica uvećava, to se još uvek nije dogodilo niti je trenutni razlog velike radosti supružnika o kojem mediji pišu danima.

Pročitajte: Ništa nije kako se čini! Jedna fotografija razotkrila prave odnose Petra Benčine sa Tamarinim bratom

Instagram

 

Naime, razlog za novu sreću porodice Benčina-Dragičević je Petrovo stalno zaposlenje na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je do sada radio kao asistent. U sred svega što mu se u životu događa na poslovnom planu, tu su ultra popularna serija "Državni službenik", zatim film "Toma" koji je u kratkom periodu postao jedan od najgledanijih domaćih projekata, profesura na Akademiji došla je kao treća sreća.

Pročitajte: OKRŠAJ u porodici Petra i Igora Benčine: Tašte poznatih glumaca izazvale potres

Instagram

 

Glumac je javno u jednoj emisij potvrdio da je nedavno dobio svoju prvu klasu, zbog čega je neizmerno srećan. Sin i ćerka Petra Benčine ponosni su na tatu profesora koji je mnogo puta do sada dokazao da mu je tu mesto.

Komentari (0)

Loading