Celebrity News

Zar ja ovako mlada DA BUDEM BABA?! Melina potpuno odlepila nakon što je Đina Džinović na Instagramu objavila PRELEPE VESTI (FOTO)

Novi dečko Đine Džinović njena je srodna duša

Zar ja ovako mlada DA BUDEM BABA?! Melina potpuno odlepila nakon što je Đina Džinović na Instagramu objavila PRELEPE VESTI (FOTO)

Mirko Tabašević, Instagram

Đina Džinović ćerka pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline, neretko putem društvenih mreža deli detalje iz svog života čime izaziva veliku pažnju javnosti. Svaka njena fotografija izmami brojne komentare, mahom komplimente na račun izgleda i stajlinga dok je emotivni status atraktivne brinete nezaobilazna tema. Svima je poznato da je naslednica poznatih roditelja bila u dugogodišnjoj vezi sa nekadašnjim igračem Crvene zvezde, a danas slovenačkog Domžalea, Andrejem Đurićem. Naizgled idilična veza mladog para javnost je prošle godine iznenadila naprasnim raskidom i od tada se u više navrata nagađalo ko je novi dečko Đine Džinović. Povezivali su je sa mladom muzičkom zvezdom Vojažom, međutim oboje su ove navode demantovali da bi početkom godine ona odlučila da na sve spekulacije stavi tačku i putem "Instagrama" obelodani ko je taj misteriozni momak.

Fotografijama na kojima razmenjuje nežnosti, sa izvesnim Andrejem Blagojevim, čiji je Instagram profil zaključan, te je javnost, za sada, ostala uskraćena za više detalja o njemu, Đina je početkom godine stavila svima do znanja da je do ušiju zaljubljena i srećna, a svojom najnovijom objavom ona je možda naslutila i korak dalje.

Pročitajte: Melini i Harisu dosta svega: Đina objavila fotografije u ljubavnom zanosu sa novim dečkom, pogledajte šta su radili pred svima (FOTO)

Instagram

 

- On je taj - napisala je uz srca opisujući kratko i jasno divan gest kojim je novi dečko Đine Đinović nju po svemu sudeći veoma obradovao.

Iako se ne radi o skupocenom nakitu kojeg ona ima u izobilju već o jednostavnoj končanoj narukvici sa pločicom na kojoj je ispisana reč ljubav, Đina je pokazala da je male stvari čine srećnom kao i da je očito našla svoju srodnu dušu, pa nas ne bi iznenadilo da na njenoj ruci uskoro zasija i verenički prsten.

Pogledajte kako izgleda dečko Đine Džinović

Komentari (0)

Loading