Celebrity News

Silvija Nedeljković je bila zgodna voditeljka Zvezda Granda: Od onakve devojke ništa nije ostalo, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Život Silvije Nedeljković danas odvija se bez želje pevačice da se vrati muzici

Silvija Nedeljković je bila zgodna voditeljka Zvezda Granda: Od onakve devojke ništa nije ostalo, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Printscreen/facebook

Nakon što je odlučila da zauvek napusti estradu i posveti se suprugu i deci život Silvije Nedeljković promenio se iz korena. Nekada zvezda Granda i voditeljka istog formata potpuno je iz svojih ideala i snova istisnula muziku i nema nameru da joj se vrati, uprkos insistiranju supruga, bivšeg fudbalera Crvene Zvezde Saše Stamenkovića.

Pročitajte: Milica Todorović mami Jasmini saopštila dugo iščekivane vesti: Zna se i pol deteta, dečak je (FOTO)

Printscreen/facebook

 

U jeku popularnosti, preko noći ona je odlučila da je njenom muzičkom radu kraj i da je vreme da tada sa verenikom, danas mužem i ocem svoje dece otputuje u Azerbejdžan. Fokusirala se Silvija na porodicu, obaveze supruge i majke a po svoj prilici estradna joj mnogo ne fali.

Pročitajte: Prvo luksuzno letovanje Katje Gobeljić: Zavirite na porodični odmor ćerkice Katarine Grujić i Marka Gobeljića u Dubaiju (FOTO)

Printscreen/facebook

 

Ako je suditi po fotografijama sa njenog Facebooka reklo bi se da se da fizički dosta promenila, ugojila se, alli je i dalje vrlo lepa. Takođe se vidi neka razdraganost u njenim očima i mir, što zasigurno baveći se pevanjem ne bi sačuvala. Odabrala je Silvija, veruje se, pravi put za sebe, a da li  će odluku o povratku muzici promeniti, ostaje da vidimo.

Pročitajte: Daleko od luksuza, ali deca su presrećna: Zavirite u Dinčinu letnju kolibu na Savi, jedan detalj privlači pažnju (FOTO)

Printscreen/facebook

 

Svakako bi se njeni fanovi tome obradovali, jer joj ne manjka talenta i harizme. Naime, estradni život Silvije Nedeljković počeo je tako što se prijavila za muzičko takmičenje "Idol", gde je stigla do samog finala. U Zvezdama Granda potom došla je do sedmog mesta, ali ubrzo se u okviru istog formata oprobala i kao voditeljka. Lepo se u svim segmentima Silvija snašla, na žalost mnogih, nestala je sa lica zemlje tek pokoju fotografiju objavi na Facebooku, Instagram nema i samim tim ne opterećuje se prošlošću, a čini se ni budućnošću, dok bezbrižno stari kraj Saše. 

Pogledajte fotografije doma Milice Todorović

Pogledaj galeriju

 

 

Komentari (0)

Loading