Celebrity News

LOŠE VESTI stižu iz doma Miroslava Ilića, izdato saopštenje: A tek što je proslavio 50 godina karijere… (FOTO)

Zdravlje Miroslava Ilića nije najbolje

LOŠE VESTI stižu iz doma Miroslava Ilića, izdato saopštenje: A tek što je proslavio 50 godina karijere… (FOTO)

Nije narušeno zdravlje Miroslava Ilića razlog otkazivanja njegovog koncerta u Sarajevu, već to što nastup pred Sarajlijama nikada nije bio ni zakazan, bar tako tvrdi pevač iz Mrčajevaca, ogorčen jer se neko poslužio njegovim imenom u svhu laganja i manevrisanja.

Pročitajte: Kroz šta je sve moja porodica prošla zbog TOG ČOVEKA: Miroslav Ilić konačno otkrio šta misli o svom zetu Šutanovcu, svi su šokirani

Gloria

 

Nije tokom prethodnih godina Iliću smetalo što se o njemu piše po medijima, najčešće negativno a zbog ljubavnice Mirjane Antanović i vanbračnog sina Devina. Okretao je glavu na natpise, izbegavao je da daje intervjue i izjave,  ali sada kada je u obzir uzeta njegova publika kojoj se duboko klanja i kojoj peva morao je da reaguje.

Pročitajte: Tuga: Miroslav Ilić konačno otkrio kako se Gordana ponašala kad je saznala za njegovo vanbračno dete

ATA Images

 

Naime, nekom je iz bosanskih medija palo na pamet da napiše kako je pevač otkazao koncert u Sarajevu. Zdravlje Miroslava Ilića uzeto je, između ostalog kao razlog, pa i nacionalističke pesme koje je u prošlosti on navodno izvodio, ali kako ništa od navedenog nije istina, jer niti je toliko zdravstveno loše, niti je ikada koncert u Sarajevu zakazao, dok istovremeno iza svega stoji loša namera, Ilić se oglasio zvaničnim putem i to putem svog Instagram profila. 

- Poštovani, 

Kako su mnogi mediji objavili da je moj koncert u Sarajevu otkazan,ovim putem želim svim da vam se obratim.

Istina je jedna jedina. Moj koncert u Sarajevu nikada nije bio zakazan, a kada ga budemo zakazali moja produkcijska kuća i ja, bićete obavešteni kao i mnogobrojna publika u Sarajevu kojojse radujem da se zajedno družimo.

Ovo što piše u medijima je plod nečije pokvarene mašte, a ja volim Sarajlije i obećavam im da se uskoro vidimo. 

Vaš Miroslav Ilić

Pročitajte: Zdrav kao dren: Gloria otkriva kakvo je zaista zdravstveno stanje Miroslava Ilića

Instagram

 

Poklon fotografije vanbračnog sina Miroslava Ilića, uspešnog doktora u Americi

 

Komentari (0)

Loading