Celebrity News

Pogledajte gde je završila: Prva supruga Moke Slavniča dočekala tešku sudbinu, svi su joj okrenuli leđa (FOTO)

Prva supruga Moke Slavnića i bivši košarkaš nisu se rastali u miru

Pogledajte gde je završila: Prva supruga Moke Slavniča dočekala tešku sudbinu, svi su joj okrenuli leđa (FOTO)

Na vrhuncu karijere čuveni košarkaš Moka Slavnić bio je kada se prvi put oženio. U braku, koji je trajao 15 godina i neslavno se završio, dobio je sina Zvezdana, čija popularnost rijaliti zvezde iz dana u dan raste. Mokin naslednik često je i pre ulaska u Zadrugu intrigirao medije, a sve zbog života na ivici zakona koji je vodio. Prva supruga Moke Slavnića, pokušala je da mezimca skloni iz tog sveta, nažalost u tome nije uspela zbog čega je pala u tešku depresiju.

Pročitajte: Supruga Dejana Tomaševića za "Story" OTKRIVA: Moj prvenac se verio! (foto)

Jakov Simović

 

Da li zbog toga što je smatrao da mu je nedovoljno dobrim modelom vaspitanja, popuštajem i zanemarivanjem iskvarila jedinca, ili zbog odluke da mu prilikom razvoda stečeno podeli na pola i polovinu uzme Moka prema bivšoj nije imao sažaljenja. Na rastanku je imao da joj poruči samo jedno:

Rekao sam joj: „Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu.“

Pročitajte: U domu Divčevih slavilo se do zore: Zavirite na luksuznu proslavu Petre Divac, poseban poklon stigao je od NJEGA (FOTO)

Profimedia

 

 

Prva supruga Moke Slavnića po razvodu dobila je stan, lokal i pola novca sa bankovnog računa sportiste, na kom je bilo sve što je on tokom uspešne karijere stekao. Dve i po decenije bivši ljubavnici nisu se ni videli ni čuli, a navodno čak ni sudbina sina ih nije ujedinila. Naprotiv, ostali su u svađi, a po svemu sudeći Mokina kletva sustigla je majku njegovog prvenca.

‒ Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gde da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. Ana je o svemu brinula, čuvala je njegovu majku dok je bio u zatvoru, plaćala dom kada je ušao u rijaliti. Kada se sve ovo izdešavalo, stupila je u kontakt sa produkcijom koja je preuzela brigu o tim mesečnim obavezama - rekao je izvor blizak porodici i otkrio stravične detalje.

Pročitajte: Legenadrni Moka Slavnić hitno hospitalizovan: Pod nadzorom lekara do daljeg, a evo od čega boluje

ATA Images

 

Poklon fotografije prve supruge Nebojše Glogovca

 

Komentari (0)

Loading