Celebrity News

Anica Dobra zahvatima promenila lični opis! Evo kako sada izgleda, da li biste je prepoznali? (FOTO)

Izgled Anice Dobre naširoko se komentariše

Anica Dobra zahvatima promenila lični opis! Evo kako sada izgleda, da li biste je prepoznali? (FOTO)

Nebojša Babić

Jedna od naših najuspešnijih glumica iza sebe ima zavidnu karijeru u domaćoj, ali i nemačkoj kinematografiji, brojne uloge na televiziji i velikom platnu donele su joj neosporni status zvezde, iako je ona to oduvek izbegavala da ističe u prvi plan. Skromna i smerna, nikada se u javnosti nije preterano eksponirala niti je bila sklona bilo kakvoj vrsti skandala, a ono o čemu se oduvek pisalo i pričalo jeste izuzetno mladalački izgled Anice Dobre na kojem i danas mnogi mogu da joj pozavide. Od svog debija u filmu "Pera Panker", preko kultnih ostvarenja "Već viđeno", "Sabirni centar", "Balkan ekspres", "Kako je propao rokenrol", "Crni bombarder" i drugih u kojima je igrala, imidžom plavuše sa stavom privukla je ogromnu pažnju, a posebnom harizmom, šarmom i lepotom zaslužno dobila status fatalne žene.

Iako je na samo korak do sedme decenije, izgled Anice Dobre i danas je među najkomentarisanijim temama, a posebno je to slučaj nakon njenog pojavljivanja na promociji druge sezone serije "Beležnica profesora Miškovića" kada je "večita devojčica" kako je mnogi nazivaju izazvala ogromnu pažnju, te se našla na meti oprečnih mišljenja, a samim tim i komentara.

Pročitajte: Bilo je vreme da kaže šta mu leži na duši! Suprug Anice Dobre sa suzom u oku otkrio ono što glumica godinama taji (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, iako je neosporno da Anica izgleda sjajno, mnogima nije moglo da promakne da je ona evidentno radila određene intervencije na svom licu, te se pored brojnih komplimenata i reakcija u superlativu, našlo i nekolicina onih koji su, naviknuti na glumičin prirodni izgled, iskazali mišljenje kako je preterala sa botoksom, te da joj lice deluje pomalo deformisano.

Pročitajte: Anica Dobra mora da časti, ćerka Mina je objavila PREDIVNE VESTI tri meseca posle venčanja

Boško Karanović

 

- Ja se ne plašim života, jer o tome je reč. Starim ceo svoj život, pa sam se, valjda, navikla. A ako se pitate kako reagujem na znake starenja, ono, bore, podočnjaci, manjak svežine, onda ću vam reći da se više brinem ako me nešto zaboli. Smatram da spoljašnji izgled daleko više zavisi od gena nego do nege. Ne gajim iluziju da postoji večna mladost i da koža do kraja života može da bude lepa - rekla je Anica jednom prilikom i dodala da izgledu posvećuje pažnje onoliko koliko može:

Pročitajte: Dom Anice Dobre je do danas bio misterija - Ćerka Mina otkrila kako izgleda stan u kom glumica živi sa mužem Mićom (FOTO)

Boško Karanović

 

- Pošto živim u gradu i mnogo radim, to se svodi na ličnu higijenu i osnovnu negu lepote. Retko idem kod kozmetičara jer mi najviše prija da se sama negujem. Uglavnom koristim kreme i losione za čišćenje, tu se završava cela filozofija – otkrila je jednom prilikom za "Gloriju" Anica Dobra koja je očito promenila mišljenje, te poklekla pred trendovima savremene lepote.

Pročitajte: Udala se Mina Sovtić - Ćerka Anice Dobre u venčanici koja podseća na stara vremena, a mladoženja sa šiškicama (FOTO)

Boško Karanović

Poklon fotografije ćerke Anice Dobre

Komentari (0)

Loading