Lepota

Novo lice Anabele Atijas: Zategla se i potpuno promenila intervencijom, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Anabele Atijas naišao na lavinu reakcija

Novo lice Anabele Atijas: Zategla se i potpuno promenila intervencijom, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Luka Šarac

Izgled Anabele Atijas, koja je devedesetih godina uz tadašnjeg supruga Gagija Đoganija kroz grupu Fanky G stekla vrtoglavu popularnost, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Od prvog svog pojavljivanja, pa do danas ona svojom lepotom i izvajanom figurom pleni i svi se pitaju kako je moguće da se godinama gotovo ne menja.

Kao žena koja iza sebe ima tri porođaja, a sada se može pohvaliti i titulom jedne od najmlađih poznatih baka, ona i te kako o svom izgledu vodi računa. Često je isticala, da je genetika zaslužna za njen mladalački izgled, ali i zdrava ishrana, kao i jaki treninzi, te smo neretko svedoci njenih objava iz teretane gde naporno vežba kako bi održavala željenu formu. Da i te kako uspeva u tome, te da je liniju dovela do savršenstva, pokazala je gostovanjem u jednoj emisiji.

Pročitajte: Vatreno crvena haljina prve dame zbog koje su se sinoć svi okrenuli - Pogledajte novo izdanje Tamare Vučić o kome se priča (FOTO)

Ata Images

 

Naime, kada se na snimanju emisije "Zvezde Granda specijal" pevačica pojavila u vatreno crvenoj kombinaciji, minijaturnoj suknjici sa dubokim šlicem i veoma atraktivnom perjanom gornjem delu, svima je na trenutak zastao dah.

Pročitajte: Koliko sam samo pogrešila... Anabelin CEO SVET se ponovo srušio, SVE PRIZNALA

Ata Images

 

Njene duge, vitke noge bez grama viška, svakako su dospele u prvi plan, te postale jedna od komentarisanijih tema, međutim mnogima je za oko zapao i njen blistavi ten na kojem je, po svemu sudeći, u poslednje vreme poradila.

Pročitajte: Ležerne i stilski usklađene - Anabela i Blankica Atijas oduševile na filmskoj premijeri (FOTO)

Ata Images

 

Sveža i zategnuta popularna pevačica naprosto sija, a osmeh ne skida, te se nametnulo pitanje da li je za novo liceizgled Anabele Atijas zaslužan neki poseban tretman koji je izbrisao bore i učinio da iako nije u cvetu mladosti ona izgleda poput devojčice.

Komentari (1)

Loading
Nadica

23:55 09.02.2023

Kur.....ina iz karton sitija, eto na koga su ti cerke,ološ na bukvu.