Celebrity News

Predivno! Samo što su se pomirili Tijana i Slaviša Čurović slave dvosturku sreću: Ćerka Taja je toliko želela brata i sestru (FOTO)

Ljubav Tijane i Slaviše Čurović pobedila je sve izazove

Predivno! Samo što su se pomirili Tijana i Slaviša Čurović slave dvosturku sreću: Ćerka Taja je toliko želela brata i sestru (FOTO)

Kada se doznalo da je ljubav Tijane i Slaviše Čurovića prevagnula i odlučila u korist pomirenja glumačkog para, svi su bili iznenađeni najpre zbog toga što je od razvoda prošlo gotovo sedam godina. Glumac i glumica rekli su da obnovi romanse, da i životu pod istim krovom čemu se najviše obradovala njihova mezimica Taja

Pročitajte: Da li će Taja dobiti brata ili sestru? Tijana i Slaviša Čurović obradovali najlepšim vestima (FOTO)

Instagram

 

Imala je naslednica poznatih emotivnih partnera svega sedam godina kada je došlo do neslaganja među njima, na svu sreću oboje su shvatili da je zbog nje i njenog srećnog detinjstva najbolje da se raziđu. Taja je bila jedan od povoda i nove šanse koju su jedno drugome pružili, a po svoj prilici niti jednog jedinog trenutka nisu se pokajali. 

Pročitajte: Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja raduju se najlepšoj vesti: Toliko su želeli da njihova ćerka dobije brata ili sestru (FOTO)

Instagram screenshot @tijana_curovic

 

Odmah po pomirenju Slaviša se uselio u Tijanin i Tajin stan, čitavo proteklo leto su putovali, a ponosno na javnim događajima jedno drugo prestavljali su svojima, što i dan-danas čine. Glumica nikada više fotografija na "Instagramu" sa bivšim-novim izabranikom nije postavljala. Sve vezano za njega je raduje, a ne krije da ima puno razloga da se njime diči. Naime, ljubav Tijane i Slaviše Čurović prema glumi istovetna je, ali poslednjih godina Slavišin talenat pa i zalaganje dodatno se ističu.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Sedam godina posle razvoda srce Tijane Čurović osvojio je ON, prijatelji i porodica u ŠOKU (FOTO)

Instagram

 

Gotovo da ne postoji serija u kojoj nema makar najmanju ulogu, a ista situacija je i sa Tijanom koja ovih dana sa kolegama promoviše drugi deo serije "Beležnica profesora Miškovića". Emotivni partneri predani su svom pozivu a po svoj prilici nije to jedina stvar koja ih povezuje i ponovo ih spaja. Reč o istovetnim karakterima koje poseduju, a isti su i znak u horoskopu.

Pročitajte: Bio sam beskućnik, majka mi je umrla na rukama... Srpski glumac se slomio pred kamerama, pa otkrio tajnu iz testamenta

Instagram

 

Naime, glumica i njen izabranik rođendan slave u dan razmaka. Tijana je rođena 12. februara 1980. dok je Slaviša na svet stigao tri godine ranije 13. istoga meseca. Ove zime divan dan zajedno su stoga proslavili. Dvostruko slavlje organizovali su u krugu porodice.

Poklon fotografije doma Tijane i Slaviše Čurovića

 

 

Komentari (0)

Loading