Celebrity News

RASTALI SE Jelena i Said bin Drai: Napustila je Dubai, evo sa kim je viđena prvi put posle odlaska (FOTO)

Muž Jelene bin Drai izuzetno je zgodan i šarmantan

RASTALI SE Jelena i Said bin Drai: Napustila je Dubai, evo sa kim je viđena prvi put posle odlaska (FOTO)

Instagram

Odluka Jelene Bin Drai da se uda za Arapina mnoge je tih davnih godina iznenadila, naravno čim se doznalo da je Said bin Drai prebogat, prezgodan i prešarmantan, bivšoj mis Jugoslavije rodom iz Žabalja nije imalo šta da se zameri. Naprotiv, gotovo sve dame pozavidele su joj na emotivnom izboru, a nešto kasnije i na idiličnom braku i porodici. Muž Jelene bin Drai zaslužan je za osmeh nekadašnje manekenke, to što je njeno srce prepuno ljubavi i što to osećanje ona nesebično sa njim, decom pa i svojim prijateljima deli.

Pročitajte: Nekada najlepša žena Jugoslavije, a sada... Jelena Bin Drai uslikana tokom praznika, pogledajte kako izgleda posle četvrtog porođaja (FOTO)

Instagram

 

Mnogi bi rekli da je u bogatstvu lakše biti srećan, ali činjenica je da su Jelena i Said pronašli način kako da se izdignu iz materijalnog i dotaknu duhovno. Manekenka je mnogo puta do sada komentarisala kako se u njihovoj kući slave svi praznici, pa i da je to što je majka zgodnog Arapina Engleskinja dosta pomoglo njenom prilagođavanju arapskom svetu i izgradnji čvrstog odnosa sa Saidom, koji nije poput drugih svojih zemljaka.

Pročitajte: Zbog zgodnog Saida su joj svi zavideli, a sada… Muž Jelene Bin Drai posle 4 godine u javnosti, pogledajte šta je od njega ostalo (FOTO)

 

 

Muž Jelene bin Drai poštuje svoje korene i tradiciju ali je zahvaljujući majci izuzetno liberalno vaspitan, te tako za njega i manekenku nema granica. Ponašaju se kao i svaki drugi dobrostojeći par, odgajaju decu, bave se svojim domom, izlaze, letuju, zimuju i rade sve ono što ih čini srećnim.

Pročitajte: Sose u Dubaiju: Jelena bin Drai ugostila poznatu Srpkinju, mnogi nisu znali da su bliske FOTO

Instagram

 

Jelena bin Drai se ovog puta sama pridružila prijateljima Maši i Bojanu Kariću na skijanju, sa kojima ima i poslovne veze. Koliko se dobro zabavlja svedoči Jelenina i Mašina fotografija, koje su nakon izrazito zanimljivog spusta niz stazu odlučile da odmore uz čaj. Svi su odmah bacili poglede na njihove autfite, po kojima se videlo da osim što prate modne trendove dve drugarice najpre obraćaju pažnju na udobnost.

Poklon fotografije venčanja Saida i Jelene bin Drai

 

 

Komentari (0)

Loading