Celebrity News

Jelena Bin Drai konačno pokazala starije sinove! Hamdan i Halil su očeva slika i prilika: Oni su naslednici miliona (FOTO)

Sinovi Jelene Bin Drai imaju jednu pasiju

Jelena Bin Drai konačno pokazala starije sinove! Hamdan i Halil su očeva slika i prilika: Oni su naslednici miliona (FOTO)

Instagram

Da su sinovi Jelene Bin Drai izuzetni dečaci to nije nikakva tajna. Hilal i Hamdan odgajani su s puno posvećenosti i pažnje a uprkos tome što bivša misica voli da se na svom Instagramu našali kako koriste svaku priliku da joj se popnu na glavu, zapravo je vrlo radosna što je rodila baš takve dečake željne igre, radoznale, fokusirane, takmičarski nastrojene, a nadasve poštene i pravične.

Pročitajte: Šeik ne zna želje moje, ne zna kako stvari stoje: Ovaj naš zgodni sportista napravio je haos u ljubavnom životu Jelene bin Drai (FOTO)

Instagram

 

Sinovi Jelene Bin Drai i Saida Bin Draia odlični su dečaci, obojica pohađaju školu na dva jezika arapskom i engleskom u elitnoj školi u Dubaiju, a istovremeno su pasionirani šahisti. Ponosna mama koristi svaku priliku da se svojim momcima pohvali, što je učinila i svojevremeno kada su obojica svako u svom uzrastu poneli prvu nagradu na šahovskom takmičenju.

- Bili su uporni i postigli su cilj - napisala je Jelena ranije ispod fotografije mezimca, što je bio prvi put da ih je predstavila javnosti.

Pročitajte: Nekada najlepša žena Jugoslavije, a sada... Jelena Bin Drai uslikana tokom praznika, pogledajte kako izgleda posle četvrtog porođaja (FOTO)

Sinovi Jelene Bin Drai imaju i mlađu sestru Asju, dok im se nedavno kao pojačanje pridružio i najmlađi brat Rašid. 

Pročitajte: Kada postaneš majka imaš druge prioritete i izgled više nije važan: Pogledajte prvu fotografiju Jelene bin Drai nakon četvrtog porođaja

Manekenka izbegava da fotografije svojih naslednika objavljuje na društvenim mrežama, kada joj se pak od ponosa i sreće to omakne ona se sureće iskljućivo sa pozitivnim komentarima svojih pratilaca, koji veruju da Jelena u Dubaiju živi život princeze iz bajke.

Pročitajte: Sose u Dubaiju: Jelena bin Drai ugostila poznatu Srpkinju, mnogi nisu znali da su bliske FOTO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading