Lepota

Šta se desilo sa licem Adrijane Lime? Pogledajte kako sada izgleda, estetski zahvati nisu dali dobar rezultat (FOTO)

Izgled Adriane Lime ponovo na meti komentara

Šta se desilo sa licem Adrijane Lime? Pogledajte kako sada izgleda, estetski zahvati nisu dali dobar rezultat (FOTO)

Otkako se pred kraj prošle godine po treći put ostvarila u ulozi majke jedna od najlepših žena sveta, poznata manekenka i supermodel neprestano je u centru pažnje, a u fokusu je posebno izgled Adriane Lime koji je nakon porođaja vidno promenjen. Da joj ni na kraj pameti nije da višak kilograma nastalih u trudnoći skriva i zatvara se među četiri zida pokazala nam je i sinoć na jednom događaju u Parizu.

Naime, kao prvi globalni fan ambasador, Lima se juče pojavila u gradu svetlosti na dodeli FIFA nagrada najboljim fudbalerima sveta za 2022. godinu, a među brojnim lepšim polovinama slavnih sportista, bivša srpska snajka je, slobodno se može reći, ukrala svu pažnju i šou.

Pročitajte: DOSTA IM JE SVEGA - Ćerke Adriane Lime i Marka Jarića majci jasno stavile do znanja šta misle o očuhu i novoj bebi u porodici

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Iako svoju figuru još uvek nije dovela do savršenstva kako smo od nje navikli, te je višak evidentan, izgled Adriane Lime ostavio je sve bez daha, a za ovu posebnu priliku ona je ponela korset crnu haljinu spuštenih ramena koju je upotpunila satenskom torbicom u istoj boji i diskretnim nakitom.

Pročitajte: Nekada je bila najlepša žena na svetu - Adriana Lima prvi put u javnosti posle trećeg porođaja, evo kako sada izgleda (FOTO)

U elegantnoj kreaciji, po mišljenju mnogih, ona je izgledala zanosno, te je prikupila brojne komplimente i pohvalne reči, međutim bilo je i onih koji su na društvenim mrežama izneli drugačiji stav, smatrajući da Lima ne liči na sebe, te da joj je lice u znatnoj meri deformisano.

- Izgleda kao žena mačka, Ova žena se potpuno promenila, ne liči na sebe, Nešto je radila na licu, Stavljala je botoks koji nije uspeo, Višak kilograma je i dalje primetan, Pre trudnoće je imala filere, koji su zbog hormona krenuli po zlu, Zašto je imala potrebu da se unakazi bila je prelepa... samo su neki od komentara koji su preplavili "Instagram platformu".

Pročitajte: Fotka sve govori - Ćerke Marka Jarića majci Adriani stavile do znanja šta misle o njenom novom braku i trećem detetu!

Instagram

 

Budući da je tek pre šest meseci na svet donela sina, većina joj ipak ne zamera na izgledu i složna je u mišljenju da će se Viktorijin anđeo vrlo brzo vratiti na staro, te zasijati u punom sjaju, a moguće i ponovo zakoračiti na modnu pistu.

Komentari (0)

Loading