Celebrity News

LJUBAV nije da se krije: Emina Jahović u Istanbulu sa našim POZNATIM POLITIČAROM, pogledajte prvu fotografiju poljupca

Ljubav Emina Jahović doživljava kao odvojenu stavku u svom životu

LJUBAV nije da se krije: Emina Jahović u Istanbulu sa našim POZNATIM POLITIČAROM, pogledajte prvu fotografiju poljupca

Poznato je postalo širom Balkana da pravu ljubav Emina Jahović priželjkuje. Verovala je kantautorka da će sa Mustafom Sandalom ostariti, rodila mu je dva sina Jamana i Javuza, zajedno su nadogradili njegovo bogatstvo, nažalost u jednom trenu poput srušene kule od karata sve je nestalo, pa čak i sećanje da je nekada bilo lepo, bar što se muzičara tiče. Turčin je, naime, po razvodu odlučio da potpuno skrajne činjenicu da kao bivši muž i otac ima obaveze te ga već godinama pevačica "juri" po sudovima ne bi li izdejstvovala prava za svoje naslednike. Tumačenje mnogih je da to među njima prava ljubav nikada nije bila, jer da jeste za posledicu ne bi imalo ovakvu vrstu ophođenja.

Pročitajte: Emina Jahović zavijena u crno: Zemljotres u Turskoj joj je uzeo najvrednije što ima, oglasila se uplakana i slomljena (FOTO)

Instagram, Andreja Damnjanović

 

Uprkos svemu ljubav Emina Jahović prema ocu svoje dece i dalje oseća, ne onu partnersku naravno, pričala je davno da su se ta jaka osećanja kao i strast ugasili još dve godine pre razlaza. Prijateljsku brižnost, i pažnju ona ima potrebu sa bivšim da deli, najpre zbog svojih sinova koji to posmatraju i upijaju, a zatim i zbog sebe same jer je pozitivna osećanja okrepljuju i inspirišu, na kraju krajeva nije tajna da Emna važi za odličnog prijatelja, pa što to ne bi postala i bivšem suprugu.

Pročitajte: NOVI DEČKO Emine Jahović je FRAJER kakav se poželeti može: Ljubavi ima na pretek (VIDEO)

Instagram

 

 

Jedan od onih koji mogu posvedočiti tome koliko je pevačica posvećena kao prijatelj je državni sekretar u ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Enes Buhić, sa kojim se ona nedavno i fotografisala pa izrazito zanimljiv, možda pomalo i provokativan sadržaj podelila sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Rođendanska fotografija Javuza Sandala: Sin Emine Jahović proslavio divan dan uz prelepu tortu FOTO

Instagram

 

 

Na jednoj od slika Emina Enisu udeljuje poljubac, na drugoj ga snažno grli, a sve to izrodilo je spekulacije, koje će se na konto odnosa pevačice i sekretara sigurno još više vremenom produbiti, sve dok oboje ne potvrde ili demantuju romansu ili objasne da su samo prijatelji.

Komentari (0)

Loading