Celebrity News

Želi da se oseća superiorno u odnosu na mene, to je PODLO: Prvo saopštenje o PROBLEMIMA u braku Veljka i Bogdane

Objava Veljka Ražnatovića otkriva probleme u braku

Želi da se oseća superiorno u odnosu na mene, to je PODLO: Prvo saopštenje o PROBLEMIMA u braku Veljka i Bogdane

Privatna Arhiva

Brak Veljka i Bogdane Ražnatović otkako je u novembru 2019. sklopljen neprestano je pod budnim okom javnosti i svaki korak Cecinog sina i snajke pomno se prati. Uprkos čestim natpisima kako im je brak na klimavim noga, mladi par uspešno odoleva svim izazovima ne obazirući se na zle jezike, a njihova ljubav, čini se, svakim danom je sve jača, što potvrđuje i činjenica da čekaju još jednog sina. Upravo iz tog razloga, mnoge je iznenadila objava Veljka Ražnatovića kojom se javno obratio svojoj ženi, a reči koje joj je uputio mnogi komentarišu na razne načine.

- Muž - osoba muškog pola koja ne zna gde stoje stvari u kući. Žena - osoba ženskog pola koja non stop premešta stvari po kući i namerno, svesno stvara konfuziju da bi muž morao da joj se obrati za pomoć oko nalaženja stvari po kući, što čini da se oseća superiorno u odnosu na njega, iako je u pitanju podla smicalica - podelio je Veljko na svom "Instagram" profilu i na istom tagovao svoju dragu Bogdanu, što je u prvi mah zabrinulo brojne pratioce koji su pomislili da u njihovom braku ne cvetaju ruže.

Pročitajte: Da se zna ko je GAZDA u ovoj kući - Veljko pokazao kako se ponaša prema Bogdaninim roditeljima, ona ne sme da se meša (FOTO)

Instagram

 

Ovo nije prvi put da objava Veljka Ražnatovića bude u istom maniru, te da na šaljiv način on svojoj ženi stavi do znanja šta mu smeta, te zbog čega bi mogao da nastane eventualni problem u odnosu, međutim sve ovo su samo bezazlene i slatke čarke, a njihov brak na sreću, nije ozbiljnije ugrožen.

Pročitajte: Psovka pred svima - Obrt u braku Veljka i Bogdane dok čekaju drugo dete, Veljko više ne krije (FOTO)

Instagram

 

Supružnici koji su po mišljenju mnogih savršen par, u svojoj ljubavi i porodičnom životu sa sinom uživaju van preteranog fokusa javnosti, a sada sa nestrpljenjem isčekuju još jednog člana kome će se mali Željko nesumnjivo najviše obradovati.

Komentari (0)

Loading