Celebrity News

Ceca Slavković danas izgleda ovako: Nekad je Željko Joksimović bio lud za njom, mislite li da bi je sada pogledao? (FOTO)

Ceca Slavković danas izgleda ovako

Ceca Slavković danas izgleda ovako: Nekad je Željko Joksimović bio lud za njom, mislite li da bi je sada pogledao? (FOTO)

Svetlana Ceca Slavković krajem devedesteih i početkom dvehiljaditih godina važila je za jednu od dama sa najupečatljivijim vokalom koji u neobičnom spoju sa folklorom i modernim pop zvukom nikoga nije ostavljao ravnodušim. Ipak u jeku popularnosti ona je odlučila da se povuče sa javne scene, te se o Ceci Slavković danas veoma malo detalja zna.

- Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu - ne želim - ispričala je pevačica raskošnog glasa nakon što se oprostila od estrade.

Pročitajte: Upoznala ga je pre Leontine, od harmonikaša napravila mega zvezdu - Postelju OVE POZNATE PEVAČICE je godinama gužvao Željko Joksimović (FOTO)

Facebook printscreen

 

 

Sarađivala je sa velikim imenima domaće muzičke scene, pa tako u svojoj biografiji ima saradnje sa Majom Nikolić, Osvajačima, Dadom Topićem, ali i sa Željkom Joksimovićem, pa se u to vreme spekulisalo da su bili i u ljubavnoj vezi. Dvoje talentovanih muzičara, naime, upoznali su se i zbližili kroz posao. Ceca je Željku, kojem su tada naslućivali blistavu karijeru, što se i obistinilo, pevala prateće vokale, a s vremenom rodila se i ljubav. Iako nikada nisu javno govorili o svojoj vezi, bila je javna tajna da se zabavljaju, a kolege i novinari često su ih viđali zajedno na festivalima koji su se u to vreme redovno održavali.

Da joj pažnja javnosti i scena nisu prijali govori sama činjenica što se uprkos svom talentu iz javnog života davno povukla, posle dva izdata albuma mikrofon je prepustila drugima, međutim muzike se nikada nije odrekla. Posvetila se vokalnoj produkciji i studijskom radu, a putem društvenih mreža saznali smo i da godine nisu mnogo na nju uticale.

Pročitajte: Fotografije ne lažu - Pogledajte dokaze da su Ceca i Željko Joksimović bili u vezi, ovolika STRAST I LJUBAV se nisu mogli sakriti (FOTO)

Luka Šarac

 

Ceca Slavković danas, na pragu pedesete, može se pohvaliti odličnim izgledom na kojem joj mogu pozavideti mnoge dame, tu je onaj prepoznatljivi osmeh koji odaje utisak zadovoljstva, međutim mnogi se pitaju gde su nestale one bujne kovrdže, koje su u neku ruku bile njen zaštitni znak.

Komentari (2)

Loading
Nadica

01:04 17.04.2023

Bila je slatka , a sada ima jednu zrelu lepotu , tako da zašto ne bi bio sa njom Joksimović , bar je sigurno lepsa pet puta od jovane. Ceca je sad još lepsa .