Celebrity News

Muž i ćerka Vesne Vukelić Vendi konačno uslikani: Ćerka joj je lepotica svetskog glasa, a suprug... Pogledajte kako izgledaju (FOTO)

Muž i ćerka Vesne Vukelić Vendi misterija su za javnost

Muž i ćerka Vesne Vukelić Vendi konačno uslikani: Ćerka joj je lepotica svetskog glasa, a suprug... Pogledajte kako izgledaju (FOTO)

Ata Images

Estradna umetnica, a odnedavno i spisateljica Vendi često ističe da je i te kako ispunjena na privatnom planu, međutim ova poznata dama koja intrigira javnost svakim svojim potezom, ali i atraktivnim izgledom, članove svoje porodice vešto krije od očiju javnosti. Kako kaže, ona to to radi da bi zaštitila njihovu privatnost i želju da se medijski ne eksponiraju, te su mnogi znatiželjni da saznaju ko su i kako izgledaju muž i ćerka Vesne Vukelić Vendi.

Naime, Vesna je od 2001. godine u braku sa Branimirom Banjcem, nekada uspešnim sportistom i bivšim fudbalerom OFK Beograda. Iz velike ljubavi on su dobili prelepu ćerku Nikoletu koja poput oca ne voli da privlači pažnju u javnosti.

Pročitajte: Nije samo zgodno telo i dubok džep - Ova fotografija pokazuje zašto je Nevena Božović pala na pilota

Iako o svojim najmilijima ono gotovo nikada ne govori prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je mali deo porodične intime i odnosa sa suprugom:

- Mi smo totalno različiti, ne mislim to u smislu da smo na ratnoj nozi, već u poimanju. Sve što je meni jako važno, on to nikada nije gušio kod mene - rekla je Vendi, pa otkrila i zbog čega širi auditorijum od nje, kao žene britkog jezika i osobe koja na svaku temu otvoreno priča, nema prilike da sazna koji detalj više kada su muž i ćerka Vesne Vukelić Vendi u pitanju.

- Krijem ga jer mi je neumesno da se priča o privatnom životu, ja ne pričam ni o mojoj ćerki. Evo pogledajte Čolu, on ne želi svoju ženu da eksponira. Intima nije za publiku. To je segment mene koji ne pripada javnosti - rekla je Vendi za "Hype TV".

Pročitajte: Umešala se DRUGA ŽENA - Cakanin muž učinio ono čega se oduvek plašila! Pevačica ne želi nikoga da vidi, sve miriše na RAZVOD

Ipak, iako ne želi da bude deo medijskog sveta, fotografija Vesninog supruga osvanula je na društvenim mrežama, te smo se uverili da je on pravi dasa koji savršeno ide uz zanosnu crnku, a upućeni tvrde da je svojevremeno važio za jednog od najpoželjnijih sportista svoje generacije.

Pročitajte: Anđela je mamina kopija, jedino je frizura drugačija - Prva slika ćerke Dušice Jakovljević i Aleksandra Miljuša, sad je već velika devojka

Ata Images

 

Imajući sve to u vidu, jasno je da je Vesnina ćerka imala od koga da nasledi lepotu, u šta smo se uverili na promociji njenog romana "Misterija crne žene" održanom nedavno u Centru za kulturu i obrazovanje u Rakovici. U prvim redovima sedela je devojka božanske lepote koja je privukla sve poglede na sebe, a kasnije se doznalo da je to zapravo Vesnina naslednica koja je napravila izuzetak i pojavila se na događaju kako bi podržala majku.

Pročitajte: Ćerka Tatjane Vojtehovski se skinula u maleni bikini! Fotka otkriva tetovažu na jako zanimljivom mestu

Ata Images

 

Komplimenti na račun Nikoletinog izgleda bili su neizostavni, a mnogi su pevačici poručili da i te kako ima čime da se ponosi, kao i to da bi voleli da se muž i ćerka Vesne Vukelić Vendi sa njom češće pojavljuju u javnosti.

Komentari (0)

Loading