Celebrity News

E ovo je zaista venčanica iz bajke: Fotografije sa venčanja Ivane Pavković i Petra Mitića će vas šokirati, u sve se umešala i policija

Venčanje Ivane Pavković i Petra Mitića bilo je nezaboravno

E ovo je zaista venčanica iz bajke: Fotografije sa venčanja Ivane Pavković i Petra Mitića će vas šokirati, u sve se umešala i policija

U Crkvi Svetog Jovana Vladimira 19. jula 2016. godine održano je venčanje Ivane Pavković i Petra Mitića. Zaljubljeni par zabavljao se pet godina, a kada je pevačica ostala u drugom stanju, mada su već živeli pod istim krovom, odlučili su romansu ozvaniče i brakom. Petar tradicionalista po opredeljenju svoju dragu zaprosio je tako što je otišao kod njenih roditelja u Bor, te su tamo kako običaji nalažu organizovali veribu, a tu je na Ivaninom domalom prstu završio impozantni prsten. Svega par meseci kasnije pored njega dodata je i burma, a zanimljivosti na dan samog svadbenog veselja bilo je napretek.

Pročitajte: Cipele Ivane Pavković su sve što vam je potrebno za svečane prilike: Ukombinovala ih savršeno, a tek da vidite muža (FOTO)

youtube printscreen

 

 

Za početak venčanje Ivane Pavković i Petra Mitića obeležilo je to što je lepa mlada bila u šestom mesecu trudnoće, što joj je prethodno otežalo izbor venčanice, a par dana pred svadbu ona je morala da pazari i druge sandale, jer u one koje je prvobitno planirala da obuje nije mogla zbog otečenosti da uđe. Svega desetak kilograma Ivana se ugojila u trudnoći, ipak haljinu je šila po meri.

Pročitajte: Polako, biću i ja jednom svekrva: Trudna Ivana Pavković otkrila kako je tretira majka njenog supruga Petra

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Odabrala je sirena model, sa otvorenim leđima i tilom koji pada preko i podseća na princes kreacije. Dva u jedan reklo bi se da je dobila, kako god bilo najvažnije je da se ona u svojoj venčanici osećala divno. Osim haljine koju će na dan svadbenog veselja odenuti, Ivana se sama pozabavila i ostatkom organizacije, što joj budući da nije radila i da je bila dokona nije teško palo. Imala je, kako tvrdi, rok od dva meseca, a najteže se nosila sa izazovima oko smeštaja 300 zvanica.  

- Petar je iz Vranja ja sam iz Bora, kum nam je iz Crne Gore, dosta zvanica nam je iz Makedonije, dolazilo se autobusima, kolima trebalo je srediti svim tim ljudim smeštaj, tako da je tu bio izazov ali uspešno smo ga rešili -  prisetila se detalja oko svadbe Ivana pa se još jednom zahvalila svim kolegama među kojima su bili Vanja Mijatović, Rada Sarić, Mirjana Aleksić, Silvija Nedeljković, Dragi Domić, Ljuba Perućica, Katarina Živković, Dejan Matić, Dinča, Darko Filipović, Ana Bekuta takođe koji su joj svojim dolaskom i interpetacijama omiljenih pesama ulepšali slavlje.

Pročitajte: Porodični raj na Voždovcu: Ovde žive Ivana Pavković i Petar Mitić sa sinom Vujadinom (FOTO)

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Kolega Dragi Domić imao je tu čast da veselje privede kraju a svima je venčanje Ivane Pavković i Petra Mitića ostalo u lepom sećanju. Ono čega mladoženja voli da se seti je kada je prvi put svoju izabranicu video u venčanici.

-Kada je ušla sređena u venčanici krenule su mi suze, to je bio prvi i najjači utisak. Takođe kad je došao kum, dok je i u crkvi bilo divnih momenata. Istini za volju, pola stvari se ne sećam, tako je valjda sa svim mladencima. Potrebno je sve ispratiti, sa svima se pozdraviti, poljubiti, slikati, veseliti se - kazao je Petar a njegova supruga i majka trojice sinova otkriva uz koju pesmu su odigrali prvi ples.

Pročitajte: Kako su samo porasli: Blizanci Ivane Pavković i Petra Mitića su kao med, svi kažu da liče na mamu FOTO

youtube printscreen

 

- Uz pesmu Olivera Dragojevića "Kada dođeš ti" smo igrali, dok smo tortu isekli uz numeru Vlade Georgijeva "Sve si mi ti". Nismo vežbali za ples sve se nekako spontano dogodilo i bilo je predivno - istakla je ona, pa dodala još jednu zanimljivost. Naime, po povratku sa venčanja oko tri ujutru muzički par zaustavila je policija i Petra, koji je bio za volanom pitala da li je nešto alkoholno popio. Kada im je spomenuo da ide sa svoje svadbe nasmejali su se i pustili ih uz opomenu.

Pročitajte: Upoznajte Vojina i Vuka: Ivana Pavković i Petar Mitić pokazali blizance, slađe od ovoga ne može FOTO

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading