Celebrity News

Dom Kristine Kovač u Švedskoj nije ono što ste mislili! Verujete li da je ovde otišla da živi sa porodicom, pogledajte tu kuhinju (FOTO)

Dom Kristine Kovač u Švedskoj slatki je porodični kutak

Dom Kristine Kovač u Švedskoj nije ono što ste mislili! Verujete li da je ovde otišla da živi sa porodicom, pogledajte tu kuhinju (FOTO)

Otkako je donela odluku da život dalje nastavi u inostranstvu a potom sa emotivnim izabranikom Danijelom Brakusom i ćerkom Tarom Perović otputovala u Švedsku, Kristina Kovač nije mogla da se skrasi na jednom mestu. Navodno, ona je u početku stalno menjala lokacije stanovanja, a razlozi su različiti. Neki stanovi su bili udobni i lepi, neki manje lepi, a tek nedavno jedan od njih, poslednji u nizu, ona je nazvala svojim domom. Dom Kristine Kovač u Švedskoj, gde već neko vreme ona živi i radi, predivan je kutak za troje.

Pročitajte: INCIDENT na finalu Pesme za Evroviziju: Kristina Kovač besna otkrila pozadinu pobede na festivalu (FOTO)

Instagram

 

Kantautorka ga je uredila u svetlim nijansama, bela i boja drveta su u fokusu, a nemeštaj je mešavina modernog i starinskog. Neverovatan spoj napravila je sestra Kovač, bivša članica muzičkog sastava K2, što se njenom dečku i njenoj naslednici veoma dopalo. Najvažnije im pri useljenju bilo da stan ima toplinu, da je svetao i da svako od njih troje ima prostor za sebe.

Pročitajte: Raskošna venčanica sa dugačkim velom, mršava mlada i detalj koji tera suze na oči: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Kristine Kovač

 

 

Dom Kristine Kovač u Švedskoj, bar jedan njegov delić, osvanuo je na Instagramu poznate kantautorke. Kristina je naime objavila fotografiju svoje kuhinje, a u opisu dodala: "Ljupka naša kuhinja, omiljeno mesto u svakoj kući". Budući da je ovo prvi put da je kantautorka nešto slično sa pratiocima na društvenim mrežama podelila, očekivali su se poduži komentari i to se i dogodilo.

Pročitajte: Maki i ja... Kristina Kovač donela odluku koja je šokirala porodicu i prijatelje, objavila i prvu fotografiju sa sestrom Aleksandrom

 

 

Kristina je dobila isključivo komplimente za uređenje prostorije u kojoj voli da prirema hranu svojim ukućanima. Drvene stolice i sto u centralnom su delu, luster od trske odmah je iznad, a radni delovi su klasični, ali ugradni. Sve usklađeno, fino i sa ukusom i stilom te ne čudi što se svima dopalo.

Pročitajte: Maki i ja... Pomirile se Aleksandra i Kristina Kovač, evo ko je napravio prvi korak FOTO

 

 

 

Komentari (0)

Loading