Celebrity News

Pogledajte jedinu fotografiju ćerke Miodraga Kostića i Marijane Mateus sa mužem milijarderom: Da li vam deluju srećno i zaljubljeno? (FOTO)

Ćerka Marijane Mateus i Miodraga Kostića ne voli pažnju medija

Pogledajte jedinu fotografiju ćerke Miodraga Kostića i Marijane Mateus sa mužem milijarderom: Da li vam deluju srećno i zaljubljeno? (FOTO)

Pre nešto više od sedam godina ćerka Marijane Mateus i Miodraga Kostića stala je na ludi kamen. Na intimnoj ceremoniji u jednom hotelu u Londonu Dajana se udala za Ukrajinaca Damira Ahmetova naslednika oligarha Rinata Ahmetova. Sve se, međutim, odigralo pod velom tajne jer Kostićeva mezimica ne voli pažnju medija.

Pročitajte: Porodica na okupu! Sva deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića konačno u javnosti: Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju

Promo

 

Svoju intimu strogo čuva samo za sebe i voljenog te su tako i podaci o njihovom zabavljanju, a kasnije i o bračnom životu ostali dobrim delom tajna. Dajana i Damir navodno su se upoznali u školi u Švajcarskoj. Kada su otišli u London na studije otpočeli su zajednički život, a ubrzo i planove za budućnost.

Pročitajte: Praznična bajka: Marijana Mateus odškrinula vrata svog luksuznog penthausa u Londonu: Ovakvu novogodišnju dekoraciju još niste videli (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Damir je diplomirao finansije, Dajana mendžment, u međvremenu on je postao član nadzornog odbora jedne od najvećih energetskih kompanija u rodnoj Ukrajini. Bogatstvo dvoje mladih i uspešnih danas se meri milijardama, čime oni ne vole mnogo da se hvale. Tek povremeno dozna se ako kupe neku nekretninu, a čak i ta vest objavi se sa nedovoljno proverenim i nepotpunim informacijama, a od bogatog para nema ni potvrde ni demanta.  

Pročitajte: Dragane moj, volim te! Marijana Mateus blista u zagrljaju uglednog advokata, veliko slavlje u Novom Sadu FOTO

 

 

Iz želje da od radoznale javnosti što više sačuvaju svoju imovinu pa i brak zgodni Ukrajinac i ćerka Marijane Mateus i Miodraga Kostića ne pojavljuju se zajedno na medijski propraćenim događajima. Njihove zajedničke fotografije prava su retkost. Zapravo jedna jedina slika Dajane i Ahmeta kruži internetom već nekoliko godina, a najbolje svedoči tome koliko su supružnici skladni. 

Komentari (0)

Loading