Celebrity News

Seda brada, upalo lice... Rastužiće vas kako danas izgleda nekad najlepši košarkaš Peđa Stojaković, uslikan je posle toliko godina (FOTO)

Fotografija Peđe Stojakovića izazvala mnoštvo reakcija

Seda brada, upalo lice... Rastužiće vas kako danas izgleda nekad najlepši košarkaš Peđa Stojaković, uslikan je posle toliko godina (FOTO)

Profimedia

Bivši velikan srpske i svetske košarke ne voli preterano da se eksponira i nastoji da živi kao sav normalan svet. Najviše uživa u mirnom porodičnom okruženju, u javnosti se veoma retko pojavljuje i prija mu život van fokusa medija, pa samim tim svaka fotografija Peđe Stojakovića koja osvane na portalima ili na društvenim mrežama izazove veliku pažnju i mnoštvo pozitivnih reakcija.

Budući da nekadašnji sportista živi daleko od Srbije, domaćih medija i fotoreportera, jedina prilika da njegovi poštovaoci sa ovih prostora vide i uvere se kako on danas izgleda, osim ako ne objavi fotografiju na svom "Instagram" profilu, što retko čini, jeste košarkaška utakmica.

Pročitajte: Nova zvezda Instagrama - Ćerka Peđe Stojakovića i Aleke Kamile je preslikana otac i izgleda kao manekenka, pogledajte prvu fotku

Profimedia

 

Upravo to je bio slučaj i pred kraj aprila kada je tik uz teren pratio meč svog bivšeg kluba "Sacramento Kingsa", sa kojim je inače nastavio saradnju nakon završene karijere. Stojaković pomaže nekadašnjem saigraču i velikom prijatelju Divcu - zadužen je za saradnju sa igračima, ali je i generalni menadžer Sakramentove ekipe koja igra NBA razvojnu ligu, prati igrače i predlaže momke koji bi mogli da igraju u najjačoj ligi sveta.

Fotografija Peđe Stojakovića koja je na ovoj utakmici nastala jasan je pokazatelj da košarkaška legenda i te kako uživa u životu. Godine koje prolaze, mnogi se slažu na njegovom licu i telu ne ostavljaju traga, te i dalje važi za jednog od najboljih frajera naše sportske scene i velikog gospodina kojem odličan osećaj za modu nimalo nije stran.

Pročitajte: Posle toliko godina ponovo suza na Kamilinom licu - Peđa Stojaković nas je upravo oduševio NAJLEPŠIM VESTIMA iz Amerike (FOTO)

Profimedia

 

Podsećanja radi, Peđa Stojaković je više od 17 godina u skladnom braku sa Grčkom lepoticom Alekom Kamilom, nekadašnjom manekenkom koja je i majka njegovo troje dece, sinova Andreja i Maksima i ćerke Mile. Supružnici uživaju u porodičnoj idili, daleko od znatiželjne javnosti i savršen su primer harmonije, ljubavi i svega što podrazumeva institucija braka.

Komentari (1)

Loading