Celebrity News

Vratila se u Beograd i NISU IZDRŽALI da se ne vide: Fotografija tajnog susreta sa prvom ženom Vojina Ćetkovića SLOMIĆE SRCE Slobodi

Prva žena Vojina Ćetkovića često je tema portala

Vratila se u Beograd i NISU IZDRŽALI da se ne vide: Fotografija tajnog susreta sa prvom ženom Vojina Ćetkovića SLOMIĆE SRCE Slobodi

Jedan od naših najpopularnijih glumaca već petnaest godina uživa u skladnom braku sa Slobodom Mićalović, te su mnogi i smetnuli s uma da je pre nje već jednom stao na ludi kamen, međutim prva žena Vojina Ćetkovića iako već neko vreme živi van granica Srbije, kada god se u Beogradu pojavi to je za novinare prava senzacija i ponovna tema.

Pročitajte: Kako ju je ludo voleo, kakva LJUBAV - Pogledajte jedinu fotografiju Vojina Ćetkovića sa prvom suprugom Natašom, ovo sve govori

Instagram

 

Nataša Milovanović, nekadašnja novinarka, autorka i voditeljka emisije koja se emitovala na "Trećem kanalu" RTS- a pod nazivom “Vodiću te, samo reci gde” bila je svojevremeno veoma popularna, kako zbog posla kojim se bavila, tako i zbog braka sa Vojinom čija je glumačka karijera tada takođe bila na vrhuncu, a po svemu sudeći interesovanje za njom ne jenjava, budući da je ponovo privukla izuzetnu pažnju.

Njen nedavni dolazak u Beograd ispraćen je u svim medijima, a sada je u fokusu to kako i sa kim prva žena Vojina Ćetkovića provodi dane u prestonici.

Pročitajte: Vojin Ćetković uhvaćen sa bivšom ženom! Gleda je nežno i smeška se kao prvog dana, pogledajte fotografiju

Naime, iako godinama živi u gradu svetlosti, Nataša uspešno neguje stara prijateljstva i veoma je bliska sa voditeljkama Irinom Vukotić i Marijom Kilibardom koje datira još od devedesetih kada su zajedno započele karijeru na tada popularnom „Trećem kanalu“.

Pročitajte: Da li vam je bolji frajer od Vojina? Ćetkovićeva bivša žena u ljubavi sa MINISTROM, evo koji poznati političar joj je pružio utehu (FOTO)

Ženska družina slobodno vreme koristi da provede zajedno i svaki trenutak se trude da iskoriste na najbolji mogući način, a ovog puta odlučile su da popodne provedu u jednom poznatom restoranu. 

Vidno raspoložene i prelepe, fotografisale su se i to podelile sa pratiocima na "Instagramu", a komplimenti na konto izgleda ovih dama ni ovog puta nisu izostali.

Komentari (0)

Loading