Lepota

Izgled Bojane Ordinačev iznenadio sve: Na prvi pogled se vidi koju OPERACIJU je uradila, da li vam je lepša sada ili pre? (FOTO)

Izgled Bojane Ordinačev uvek je bio besprekoran

Izgled Bojane Ordinačev iznenadio sve: Na prvi pogled se vidi koju OPERACIJU je uradila, da li vam je lepša sada ili pre? (FOTO)

Instagram

Bojana Ordinačev se oduvek izdvajala. Nekada svojom lepotom, nekada šarmom, nekada manekenskom figurom, humorom, većinom talentom, a šta god da je od navedenog dospevalo u prvi plan nikada nije bilo povoda da se o atraktivnoj Novosađanki priča negativno. Gluma, ponašanje, pa i izgled Bojane Ordinačev uvek su bili zadovoljavajući, vrlo često i više o toga, zbog čega su glumicu, odnedavno mamu dečaka Najde, modni i beauty stručnjaci ostavljali na miru.

Pročitajte: Godinu dana od rođenja deteta Bojana Ordinačev ponosno pokazala stomačić: Svi čestitaju i viču BRAVO (FOTO)

Promo

 

Dolaskom naslednika na svet izgled Bojane Ordinačev dosta se, međutim, korigovao, što je negde nakon trudnoće i uzburkanih hormona sasvim normalno. Mada se tokom trudnoće ona nije mnogo ugojila, ostali su viškovi koje je neophodno skinuti, na čemu ona radi.

Pročitajte: Objavila prvu fotografiju, svima pale vilice koliko je zgodan: Ovo je otac deteta Bojane Ordinačev

Miloš Nadaždin

 

Dok svoje telo ne dovede do savršenstva glumica bira široke komade, majice i pantalone oversize kroja. Na taj način ona nastoji da prikrije male nesavršenosti i istakne ono najbolje kod sebe osmeh i oči.

Pročitajte: Sin Bojane Ordinačev postao zvezda Instagrama: Nekoliko dana pred prvi rođendan mama objavila fotografiju koja će vam naterati suze na oči

Petar Đorđević

 

Upravo to našlo se u prvom planu kada je Bojana sa pratiocima podlila fotografiju sa svadbenog veselja kojem je prisustvovala. Međutim, pored biserno belih zuba, nestvarno plavih očiju, perfektne šminke u oko je mnogima zapao dekolte dramske umetnice.

Pročitajte: Veliki modni okršaj: Bojana Ordinačev je iskopirala Marijanu Mićić, kojoj bolje stoji OVA hit frizura?

ATA Images

 

Bojana je, naime, nakon dužeg vremena obukla usku top haljinu koja je istakla njene grudi i potvrdila to da je sve bliže cilju da kilažu vrati na staro. Da li zbog toga što je stisnuto gornjim delom haljine, ali poprsje Bojane Ordinačev se značajno istaklo da su se čak i oni koji je dugo prate na društvenim mrežama i znaju je u svim fazama, da li je ona podlegla estetskim intervencijama na grudima ili je to faza kroz koju prolaze sve dojilje.

Pročitajte:Gde li ga je dosad skrivala: Rođeni brat Bojane Ordinačev zvezda Instagrama, neverovatno je koliko liče (foto)

Instagram

 

 

Novi izgled Bojane Ordinačev mnoge je šokirao, a mnogima se dopala njena sloboda u odevanju kakvu do sada nismo imali prilike da vidimo.

Komentari (0)

Loading