Celebrity News

Raspomamljena estrada na rođendanu Sofije Milošević! Karleuša se popela na sto, Jelisaveta Orašanin na ivici suza: Pogledajte fotke i snimke

Sofija Milošević proslavila rođendan u društvu prijatelja

Raspomamljena estrada na rođendanu Sofije Milošević! Karleuša se popela na sto, Jelisaveta Orašanin na ivici suza: Pogledajte fotke i snimke

Lepa manekenka živi jedan od najlepših životnih perioda, sa izabranikom, fudbalerom Lukom Jovićem, uživa u odgajanju dva naslednika i trenutke iz svoje privatnosti često deli na društvenim mrežama, a juče je ona imala poseban povod za slavlje što je sa brojnim pratiocima i podelila. Naime, kako je Sofija Milošević proslavila rođendan, imali smo prilike da vidimo putem Instagrama, a po svemu sudeći atmosfera je bila za pamćenje.

Pročitajte: Sin mi je napravio decu Sofiji Milošević, NEĆU ĆUTATI - Konačno otkriveno šta mama Luke Jovića misli o svojoj snaji (FOTO)

Instagram

 

Lepotica koja je napunila 32. godine gala proslavu organizovala je u jednom prestoničkom restoranu, specijalno za ovu priliku predivno dekorisanom mnoštvom balona i cvetnih aranžmana. 

Pročitajte: Kad ti sin kaže da će ti unučiće roditi Sofija Milošević - Majka Luke Jovića konačno otkrila šta misli o snaji (FOTO)

Instagram

 

Slavljenica je blistala u puder roze kratkoj haljini prpijenoj uz telo i sa širokim osmehom koji čitavo veče nije skidala sa lica, ushićeno je oduvala svećice sa torte ukrašene vatrometima dok se u pozadini mogla čuti neizostavna rođendanska pesma.

Pročitajte: Vesele žene fudbalera - Sofija Milošević u društvu svetskog džet-seta u Kataru (FOTO)

Instagram

 

Za odličnu atmosferu vidnu na fotografijama i snimcima koji su preplavili društvene mreže, bile su zadužene muzičke zvezde Rada Manojlović i Tea Tairović, a brojni prijatelji poseban dan ulepšali su joj veoma dobrim raspoloženjem i pesmom do kasno u noć.

Pročitajte: U društvu evropskog džet-seta - Sofija Milošević na venčanju Sarkozijevog sina

Instagram

 

Instagram

 

Od poznatih dama među zvanicama našle su se Jelisaveta Orašanin, voditeljka Ksenija Bujišić, manekenka Bojana Krsmanović, Milica Pavlović i mnoge druge, a čini se da je najveselija bila pevačica Jelena Karleuša, Sofijina veoma dobra prijateljica.

Pročitajte: Sofija Milošević doniraće 100.000 dinara mesečno četvorkama

Instagram

 

Instagram

 

Pop diva, pored slavljenice, može se reći bila je zvezda večeri. Odevena u izazovni metalik srebrni kombinezon koji je u prvi plan istakao sve njene atribute, neumorno je đuskala uz domaće hitove, a u jednom momentu čak se popela i na sto i dodatno zagrejala već poprilično vruću atmosferu.

Pročitajte: Do pomirenja sa Duškom zvanično nije došlo, ali TREĆE DETE JE NA PUTU! Jelena Karleuša nikad srećnija (VIDEO)

 

 

Komentari (0)

Loading