Lifestyle

Verujete li da ovde živi Mustafa sa novom ženom dok se Emina baškari u penthausu? Zavirite u njegov dom (FOTO)

Novi dom Mustafe Sandala i Melis Sutšurup dekorisan je po poslednjim trendovima

Verujete li da ovde živi Mustafa sa novom ženom dok se Emina baškari u penthausu? Zavirite u njegov dom (FOTO)

Po razvodu od Emine Jahović, turska muzička zvezda Mustafa Sandal uselio se u udobnu nekretninu u elitnom delu Istanbula. Kantautorka rodom iz Srbije ubrzo potom odlučila je i sama da svoj životni prostor promeni, te se sa sinovima Javuzom i Jamanom preselila bliže bivšem suprugu. Blizina domova u velikoj meri olakšala je komunikaciju nekadašnjih emotivnih partnera, samim tim i odgoj njihovih mališana, nažalost treća osoba u taj harmoničan odnos se umešala. U život pa i u dom Mustafe Sandala ušla je Melis Sutšurup i navodno potpuno pomrsila konce Emini, koja se sa muzičarem zbog alimentacije ubrzo našla na sudu.

Pročitajte: Prva fotografija iz NOVOG DOMA Emine Jahović: Sa terase vidi Mustafu i njegovu novu ženu (FOTO)

Za domaće medije Jahovićeva je istakla da se za alimentaciju bori jer ne može da dozvoli da Mustafa zaboravi odgovornost koju ima prema sinovima, što se, nažalost, u nekom momentu dogodilo, bar je tako rečeno na ročištu. Muzičar se, navodno,ludo zaljubio i potpuno posvetio svojoj novoj lepšoj polovini, usledilo je i venčanje a potom još jedna promena životnog prostora.

Pročitajte: Život stvarno piše romane: Emina, Mustafa i njegova nova supruga ZAJEDNO na istom mestu (FOTO)

Instagram

 

Novi dom Mustafe Sandala birala je Melis. U dosluhu sa dekoraterima ga je opremila, a mnogi će se složiti da je sve uređeno po poslednjim trendovima i modi. Kako izgleda jedna od prostorija u kući i to ona najveća sa dnevnim boravkom i trepzarijom, nedavno se sam muzičar na Instagramu pohvalio a upravo zahvaljujući toj slici fanovi su mogli bar nakratko da zavire u ovaj deo privatnog života pevača i njegove izabranice.

Pročitajte: Mustafa Sandal potpisao milionski ugovor: Sa Eminom se godinama sudi oko alimentacije, a evo kome će pokloniti deo novca

Instagram

 

Slika svedoči tome da par voli tamnije nijanse, sivu i crnu, da je u dnevnoj sobi smešten televizor sa velikim ekranom poput bioskopskog, sto od crnog mermera, ugradni ormar, niske komode i veliki trpezarisjki sto sa udobnim solicama.

Pročitajte: Jaman i Javuz odabrali stranu, pokazali šta misle o maćehi! Dok je trajalo Mustafino venčanje stigla poruka Emininih sinova (FOTO)

Instagram

 

Sve je lepo usklađeno, a novopečeni supružnici imaju i psa koji doprinosi pozitivnoj energiji doma.

Komentari (0)

Loading