Celebrity News

Deca Vujadina Savića i Mirke Vasiljević sa ocem na utakmici: Baš su porasli, a jedan detalj na Adrijani svi komentarišu (FOTO)

Deca Vujadina Savića zvezde su Instagrama

Deca Vujadina Savića i Mirke Vasiljević sa ocem na utakmici: Baš su porasli, a jedan detalj na Adrijani svi komentarišu (FOTO)

Glumica Mirka Vasiljević i doskora fudbaler, a sada član stručnog štaba crveno-belih Vujadin Savić zajedno su već više od deset godina. Njihovo poznanstvo datira još od najranijeg detinjstva, vezu su otpočeli 2009. godine, kada su oboje bili veoma mladi, a rano su se ostvarili i u ulozi roditelja. Deca Vujadina Savića i prelepe Mirke na svet su došla iz velike ljubavi, prvo dete, sina Andreja, par je dobio 2011. godine, dve godine kasnije rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete, sina Mihajla. Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana, na svet je 2021. godine stigla malena Anika koja je posebnu radost unela u dom brojne porodice.

Pročitajte: Mala Anika više neće biti NAJMLAĐA - Vujadin Savić je upravo objavio na Instagramu, PETA BEBA U PORODICI (FOTO)

Instagram

 

Budući da se poznati par svoju intimu trudi da što više sačuva od znatiželjne javnosti, fotografije na kojima su deca Vujadina Savića i Mirke Vasiljević prava su retkost u medijima, te malo njih znaju i kako njihovi naslednici izgledaju, međutim sinoć smo imali prilike da se uverimo da su oni preslatki mališani koji sa poznatim tatom posebno uživaju u provedenom vremenu, a od njega su nasledili i ogromnu ljubav prema sportu.

Naime, deca Vujadina Savića vatreni su fanovi tima koji je u srcu njihovog tate i poznatog dede, a tome svedoči i njihovo prisustvo na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i turskog Fenerbahčea odigranoj sinoć u prepunoj hali Pionir.

Pročitajte: Mala Adrijana Savić zvezda Instagrama - Ćerka Mirke i Vujadina izrasla u prelepu devojčicu, pogledajte samo tu frizuru (FOTO)

Instagram

 

Mirkin muž poveo je mališane na ovaj spektakl, a oštro oko fotoreportera zabeležilo je kadrove, te je fotka osvanula na zvaničnoj "Instagram" stranici Crvene zvezde, a pratioci, posebno "Delije" nizali su pohvale na račun posvećenog tate, ali i njegovih naslednika koji su najvatreniju podršku pružali sa tribina odeveni u majice sa obeležjima kluba.

Komentari (0)

Loading