Celebrity News

Nikolija OSTAVILA Relju: Rastanak je bio neminovan, spakovala je kofere i napustila porodični dom! Evo šta je razlog (FOTO)

Rastanak Nikolije Jovanović i Relje Popovića usledio je

Nikolija OSTAVILA Relju: Rastanak je bio neminovan, spakovala je kofere i napustila porodični dom! Evo šta je razlog (FOTO)

Instagram

Već neko vreme rastanak Nikolije Jovanović i Relje Popovića u top vestima je svih medija. Piše se, najpre spekuliše i nagađa, o krizi u braku supružnika, koji su do skoro važili za jedan od najskladnijih na estradi. Često se u kontekst njihovog odnosa upliće i Nikolijina majka Vesna Zmijanac, koja se oporavlja na Bukulji, a navodno kao i uvek u srži problemati je njen odnos sa zetom. 

Pročitajte: Izgled Nikolije Jovanović pretrpeo ogromnu promenu: Da li mislite da joj je zaista bila potrebna ova operacija na licu? (FOTO)

Ata Images

 

Dok mediji pišu i nagađaju, javnost takođe, Nikolija i Relja nastavljaju da žive svoju bajku sa svoje dve naslednice. Istovremeno oni uspehe nižu i na poslovnom planu, a upravo to je razlog čestog razdvajanja supružnika, što medije navodi da pomisle da je njihovoj vanbračnoj vezi došao kraj.

Pročitajte: Konačno samostalni: Nikolija i Relja se uselili u svoj stan, samo pogled na kuhinju otkriva kakav luksuz je u pitanju (FOTO)

Instagram

 

Naime, retko kada muzički par nastupa zajedno. Kada se to dogodi fanovi su gotovo uvek u transu, ipak ti momenti se ne ponavjalju toliko često jer ponosni roditelji dve ćerkice se trude da bar neko ostane kod kuće i bude kraj njih. Potpuno su im posvećeni, vrlo fokusirani na njihovo odgajanje, vanškolske aktivnosti, ishranu i ne postoji segment koji im izmiče.

Pročitajte: RASTALI SE Nikolija i Relja: Vesnina ćerka objavila saopštenje na Instagramu (FOTO)

Arhiva HELLO!

 

Reklo bi se jedna zdrava porodica, o kakvoj mnogi sanjaju. Uprkos tome što su roditelji za primer Nikolija i Relja ne zapostavljaju svoje privatne aktivnosti, ostatak porodice i dugogodišnje prijatelje u čijem društvu se najlepše provode.

Pročitajte: Vesna Zmijanac ponovo u zagrljaju bivšeg muža: Nikolija plače od sreće (FOTO)

ATA Images

 

 

Dok Relja to čini u noćnom provodu po beogradskim klubovima, Nikolija, koja je studentske dane provela u Atini, napre tamo voli da otputuje, i bude sa dragim ljudima, što je pre par dana ponovila. Rastanak Nikolije Jovanović i Relje Popovića usledio je neposredno po okončanju Story žurke, na kojoj je rep, hip-hop zvezda zablistala u dugoj beloj haljini. 

Pročitajte: Da li biste je prepoznali? Ovako je Nikolija Jovanović izgledala pre svih plastičnih operacija FOTO

 

 

Ona se u Atinu zaputila sa sestrom po ocu Teodorom Jovanović, a prvi izlazak sa ostatkom ekipe zabeležen je fotografijama.

Pročitajte: Lekari jednoglasni, Nikolija sve potvrdila: Da li će se Vesna Zmijanac vratiti na scenu

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading