Celebrity News

KRAJ: Posle 10 godina i dvoje dece Nikolija se spakovala i NAPUSTILA Relju! Ovo je njena objava o RASTANKU (FOTO)

Veza Nikolije Jovanović i Relje Popovića intrigira medije od prvoga dana

KRAJ: Posle 10 godina i dvoje dece Nikolija se spakovala i NAPUSTILA Relju! Ovo je njena objava o RASTANKU (FOTO)

Ata Images

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od skladnijih parova na estradi. Roditelji su dve ćerke, kojima su vrlo posvećeni, istovremeno su fokusirani na muzičke karijere, a to koliko su popularni i voljeni od strane publike najbolje svedoče pregledi na You tube-u, prepuni klubovi u kojima nastupaju, dok su tu i brojne nagrade koje nevenčani supružnici iz godine u godinu nižu. Muzika je njihova spona, zapravo zahvaljujući muzici i počela je veza Nikolije JovanovićRelje Popovića. Emotivni partneri su se upoznali zbog dueta, otpočeli su saradnju, a potom i ljubav koja traje evo devet godina. 

Pročitajte: Konačno samostalni: Nikolija i Relja se uselili u svoj stan, samo pogled na kuhinju otkriva kakav luksuz je u pitanju (FOTO)

Instagram

 

Uprkos pričama da se Relja i Nikolijina majka Vesna Zmijanac ne slažu, muzički par nastavio je da živi svoju bajku sa svoje dve mezimice, a osim nagađanja o lošoj komunikaciji zeta i tašte o njihovom odnosu ništa ružno nikada se nije moglo čuti. Kao zmija noge pevačica i muzičar skrivaju detalje svoje privatnosti, dugo su čak prećutkivali kako im se drugo dete zove, a na pitanje zašto je to tako odgovarali su prosto i jednostavno da vole svoj mir van scene.

Pročitajte: Još jedan TRUDNIČKI STOMAČIĆ na drugoj večeri MAC nagrada! Evo ko čeka bebu, a ko je promašio stajling! Ovo su sve kreacije (FOTO)

Arhiva HELLO!

 

Ni na njihovim Instagram profilima se ne može mnogo na tu temu doznati. Veza Nikolije Jovanović i Relje Popovića poput zatvorene je knjige, čije listove bi mnogi rado prelistali, međutim, muzički partneri su nepokolebljivi po pitanju zaštite svoje privatnosti. Tek povremeno oni sa pratiocima umeju da podele zanimljivosti, koje se prvenstveno tiču njihovih karijera, što posle mediji i publika tumače kako oni žele.

Pročitajte: Da li biste je prepoznali? Ovako je Nikolija Jovanović izgledala pre svih plastičnih operacija FOTO

Instagram

 

Tako je nedavno automobil pun kofera na Nikolijijnom Instagramu podigao veliku prašinu. Uprkos tome što se zna da pevačica dosta nastupa, putuje širom Evrope i sveta, dok istovremeno kao turista voli da posećuje druge gradove, prvi pogled na spakovana tri kofera doveo je do zaključka da je Vesnina mezimica spakovala svoju i torbe svojih naslednica i napustila Relju a potom to lepo podelila sa pratiocima. Naravno, istine u ovim nagađanjima je jako malo, ono što je pak činjenica je da je Jovanovićeva zaista napustila prestonicu, a gde je pošla veruje se da će se ubrzo doznati takođe putem društvenih mreža.

 

Komentari (0)

Loading