Celebrity News

Tata, ovo ti je ZET! Lara Čolić na Dan zaljubljenih u kuću DOVELA NJEGA, evo kako je Čola reagovao (FOTO)

Mlađa ćerka Zdravka Čolića ludo je zaljubljena

Tata, ovo ti je ZET! Lara Čolić na Dan zaljubljenih u kuću DOVELA NJEGA, evo kako je Čola reagovao (FOTO)

Poput starije i mlađa ćerka Zdravka Čolića privlači poglede gde god da se pojavi. Svojom lepotom i harizmom Lara Čolić naprosto opčinajva sve koji se u njenom društvu nađu, stoga nikoga nije iznenadilo kada se na društvenim mrežama pohvalila dečkom.

Pročitajte: Ove fotografije slamaju srce supruzi Aleksandri: Poznata pevačica iz Hrvatske TAJNA LJUBAVNICA Zdravka Čolića

Nije mnogo prošlo od prve fotografije sa izabranikom i to u krevetu, a mlađa ćerka Zdravka Čolića načinila je novi korak na svom emotivnom putu. Momka kog smo obnaženog videli dok pozira sa njom ostavila je i uplovila u vezu sa novim mladićem kojem se ovoga puta zna i ime.

Pročitajte: Ko može da voli zeta ŠVALERA? Otkriveno šta tast i tašta Zdravka Čolića misle o njemu i kako mu zagorčavaju život

Instagram

 

Budući da je svog novog momka Lara tagovala na "Instagramu" njeni pratioci, a potom i mediji mogli su zaključiti da je srce Čoline mezimice osvojio niko drugi do Aleksandar Ševo. Zgodni, markantni mladić koji očigledno sve radi po osećaju, na dan Svetog Trifuna iliti Dan zaljubljenih bio je gost u kući Zdravka Čolića. On je dom budućeg tasta posetio sa ogromnim buketom ruža u rukama, koji je ukrasio mašnama, plišanim medvedom i podužom emotivnom porukom. Lara se istoga trena poklonom pohvalila na društvenim mrežama, dajući svima na znanje da se s njenim emotivnim izborom i otac slaže.

Pročitajte: Tata se hvata za glavu: Ćerke Zdravka Čolića prvi put zajedno u javnosti, svi su gledali u njihove NOGE! (FOTO)

Instagram

 

Čola shvata da su njegove princeze u dobu kada je sasvim normalno da imaju momke a na tu temu nedavno je vrlo šaljivo govorio:

- Ponosan sam na svoje kćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar.

Pročitajte:  Dolazi taj dan... Zdravko Čolić otkrio čime će se baviti Una i Lara

Instagram

 

Poklon fotografije supruge Zdravka Čolića

 

Komentari (0)

Loading